Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Slovan veze z Boleslavi tři body. O výhře rozhodl Malinský, domácí v nastavení snížili z penalty

Přes pět měsíců nevyhrál Slovan Liberec ve venkovním utkání, až nyní v Mladé Boleslavi, kde vyhrál 2:1. Liberečtí fotbalisté se tak po dohrávce 28. kola dostali na šesté místo, které zaručuje zápasy v mistrovské skupině.

Hosté mohli jít do vedení už v úvodu zápasu. Po závaru před brankou Boleslavi se k míči dostal Koscelník, trestuhodně ale minul. Po čtvrthodině mohl skórovat Přikryl, který běžel sám na bránu, nakonec ale ani nezakončil.

Po necelé půl hodině měli gólovku opět hosté, Malinský vybídl Potočného, jeho ránu ale vytěsnil Šeda.

Poté se hlavně bojovalo, v 67. minutě ale zničehonic udeřili Liberečtí. Malinský centrem opět vybídl Potočného a ten se trefil k tyči - 0:1.

O pět minut později mohlo být vyrovnáno, Přikryl ale bránu přestřelil. Druhý gól tak mohl přidat Kačaraba, na balon ale těsně nedosáhl. Úspěšný tak byl Malinský, který zužitkoval přihrávku Musy - 0:2.

Domácí ale přecejen vykřesali jiskřičku naděje, střídající Vuklišević fauloval ve vápně a Přikryl snížil - 1:2. To už ale bylo vše.

Mladá Boleslav - Slovan Liberec 1:2 (0:0)

Branky: 90+2 Přikryl z pen. - 67. Potočný, 89. Malinský. Žluté karty: 20. Bucha, 29. Přikryl, 50. Tataev, 51. Matějovský, 82. Takács - 7. Kačaraba, 52. Kozák, 90+2 Vuklišević. Rozhodčí: Ardeleanu - Hrabovský, Dresler.

FK Mladá Boleslav: Šeda - Fulnek, Jugas, Hájek, Marco Túlio (66. Ladra) - Hubínek, Tataev (64. Takács), Bucha (46. Mareš), Přikryl - Matějovský (C) - Mešanovič

FC Slovan Liberec: Nguyen - Koscelník, Kačaraba, Karafiát, Hybš - Breite (C), Mara (60. Pešek), Oscar - Malinský (91. Vuklišević), Kozák (88. Musa), Potočný

Autoři | Foto FC Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, Fortuna liga, Mladá Boleslav, FC Slovan Liberec, BK Mladá Boleslav, FK Mladá Boleslav, Marco Túlio

Slovan veze z Boleslavi tři body. O výhře rozhodl Malinský, domácí v nastavení snížili z penalty  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.