Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Velké varování, do nadstaby musíme jít úplně jinak, říká Libor Kozák

Slovanu se zápas v Karviné vůbec nevyvedl. Šel sice rychle do vedení, jenže poté přestal hrát a domácím vyklidil pole. Liberecký forvard Libor Kozák nebyl po utkání spokojený, podle něj musí jít liberečtí fotbalisté do nadstavby s úplně jiným přístupem.

O výkonu v Karviné?

„Gól jsme sice dali, takže začátek byl dobrý. Kdyby jsme ale byli mužstvo, které opravdu kouše, tak bychom si to uhlídali. My jsme si nechali vzít ten zápas úplně zbytečně. Prohrávali jsme osobní souboje a to rozhodlo. Bez toho fotbal hrát nejde."

O účasti ve skupině o titul

„To je jediná pozitivní věc po tomto utkání. Nic to ale nemění na tom, co jsme předvedli a s takovou hrou nemůžeme jít do první šestky. Musíme se sebrat, tento zápas vzít jako ponaučení, totálně otočit hlavy a zvednout se."

O výkonu Karviné

„Určitě byli v laufu, ale to nebylo nic, s čím bychom nepočítali. My jsme si to před zápasem a během týdne říkali stokrát, že je Karviná rozjetá. Vyhrála na Spartě a doma je ještě těžším soupeřem, takže jsme čekali těžký zápas. Stejně jsme se na to ale nepřipravili až tak dobře, protože i když nám vyšel začátek a vedli jsme 1:0, tak jsme prohráli. Je to pro nás zklamání. Je potřeba se z toho dostat a proti Slavii nastoupit s novou hlavou."

O spekulacích s umístěním

„Spekulace bych nechal spíše pro novináře. My chceme vyhrát každý zápas a raději si zahrajeme proti Slavii, Spartě a dalším než se tam bít uprostřed. Pro nás je příjemné hrát skupinu o titul, ale jestli tam budeme předvádět takovou hru, jako dnes proti Karviné, tak tam jít ani nemůžeme, protože s touto hrou, a hlavně nasazením, neuspějeme."

Autoři | Foto FC Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, Fortuna liga, Karviná, Libor Kozák, MFK Karviná, AC Sparta Praha, SK Slavia Praha

Velké varování, do nadstaby musíme jít úplně jinak, říká Libor Kozák  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.