Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Spartu jsme dokázali přehrávat, řekl po utkání na Letné trenér Liberce Zsolt Hornyák

Po zápase s pražskou Slavií hrál Slovan na Spartě. A i když byl chválen za sympatický herní projev, chybí góly. Trenér Slovanu byl spokojený s hrou, sám ale cítil, že fotbal se hraje především na góly.

O cílech před zápasem

„Přijeli jsme sem vyhrát. Čekali jsme těžký zápas, chtěli jsme se vyvarovat individuálních chyb. To se nám nepovedlo, hned v páté minutě jsme inkasovali po standardní situaci."

O předvedené hře

„Myslím, že jsme celý zápas byli lepší, ale nedali jsme gól. Jen v prvním poločase jsme měli dvě stoprocentní možnosti, chyběla ale branka. Spartu jsme dokázali přehrávat, občas jen odkopávala balóny. Nemáme se za co stydět, jenže fotbal se nehraje na krásu, ale na góly."

O zápase na Baníku

„Zápas na Baníku pro nás bude velmi důležitý. Chtěli jsme se na něj dotáhnout bodováním na Spartě, to se nepovedlo. Pokud teď chceme Baník v tabulce předskočit, musíme tam v úterý vyhrát."

Michal Horňák o zápase s Libercem

Jako soupeř byl Liberec nejvyspělejším týmem. Jsme rádi, že jsme zápas zvládli v defenzinvní části, když jsme soupeři nedovolili vystřelit na bránu. S tím, jak nás Liberec v závěru zatlačil ale spokojeni nejsme.

Autoři | Foto Slovan Liberec

Štítky FC Slovan Liberec, AC Sparta Praha, Zsolt Hornyák, Letná, SK Slavia Praha, FC Baník Ostrava, Michal Horňák

Spartu jsme dokázali přehrávat, řekl po utkání na Letné trenér Liberce Zsolt Hornyák  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.