Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Překvapení ve Slovanu. Trenér Hornyák končí, chce být blíže rodině

Nakonec jen jednu celou sezónu strávil slovenský trenér Zsolt Hornyák v Liberci. Pár dní po skončení ročníku projevil přání rozvázat smlouvu se Slovanem. Tým dovedl na šestou pozici.

Šestačtyřicetiletý kouč končí z rodinných důvodů a vrací se na Slovensko. Podle některých spekulací by mohl trénovat v Maďarsku.

„Chtěl bych poděkovat Slovanu za šanci, kterou mi dal. Velmi děkuji všem spolupracovníkům, nejen ve sportovním úseku, ale i technikům, trávníkářům a všem dalším lidem, kteří se starají o chod klubu,” řekl Zsolt Hornyák.

Nezapomněl ani na fanoušky. „Celou sezónu nás skvěle podporovali. Moc si toho vážím a budu na ně vzpomínat jen v dobrém," vzkázal.

Ve Slovanu odkoučoval celkem 35 utkání ve FORTUNA:LIZE (jeden z tribuny) a čtyři duely v Mol Cupu. O cíl v podobě účasti v evropských pohárech s týmem bojoval až do posledního kola nadstavby, nakonec však neúspěšně. Slovan se kvalifikoval do skupiny o titul, kde skončil na šestém místě, o bod za pátým Baníkem Ostrava, který nás vyřadil i ve čtvrtfinále MOL Cupu.

Autoři | Foto Slovan Liberec

Štítky Zsolt Hornyák, slovan liberec, trenér, odchod, FC Slovan Liberec, MOL Cup, 1. česká fotbalová liga, Maďarsko, Slovensko, FC Baník Ostrava

Překvapení ve Slovanu. Trenér Hornyák končí, chce být blíže rodině  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.