Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Překvapení. Trenér Zsolt Hornyák po konci ve Slovanu podepsal v maďarském klubu Puskásova Akademie

Slovan vedl v uplynulé sezóně, v pátek se ale s klubem dohodl na ukončení smlouvy z rodinných důvodů. Už v pondělí ale trenér Zsolt Hornyák podepsal dvouletou smlouvu v maďarském prvoligovém klubu Puskásova Akademie.

Hornyák dovedl Slovan v šestému místu, jeho konec nikdo nečekal. Slovanu oznámil, že končí z rodinných důvodů. S novým týmem se seznámí na prvním tréninku 17. června.

Puskásova Akademie je ambiciózní tým, který skončil na sedmém místě ligové tabulky. V sezóně přitom vystřídal tři trenéry. V klubu hrají i slovenští legionáři Jozef Urblík, Richard Križan a libereckým fanouškům dobře známý Ján Vlasko.

Klub sídlí nedaleko Budapesti ve vesnici Felcsút, odkud pochází i současný prezident Viktor Orbán. Puskásova Akademie byla přitom založena teprve před pěti lety, tým hraje na stadionu s kapacitou 3900 míst, vesnice má přitom jen 1800 obyvatel.

Podívejte se na první rozhovor trenéra Hornyáka v maďarštině

Autoři | Foto Puskas Akademie

Štítky Slovan Liberec, Zsolt Hornyák, trenér, Puskás Akademia, FC Slovan Liberec, Instagram, Jozef Urblík, Richard Križan, Viktor Orbán, Ján Vlasko, Budapešť

Překvapení. Trenér Zsolt Hornyák po konci ve Slovanu podepsal v maďarském klubu Puskásova Akademie  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.