Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Aktuální sezóna ve Fotbalparku Liberec je v plném proudu

PR článek

Ve Fotbalparku Liberec v libereckém sportovním areálu Vesec probíhá sezóna naplno. Denně hřiště navštíví desítky hráčů, od rodin s dětmi až pro profesionální fotbalisty. Rádi bychom vám touto cestou přinesli aktuální informace o tom, co vás ještě na fotbalgolfovém hřišti do konce letošní sezóny čeká.

Benátská noc - 25.7 - 28.7.2019

Během jednoho z největších hudebních festivalů v České republice bude mít Fotbalpark Liberec normálně otevřeno, jediné omezení proběhne v rámci parkoviště, které nebude dostupné. Do sportovního areálu Vesec ale bude jezdit pravidelně kyvadlová doprava několikrát za hodinu. Pro všechny, kteří budou mít navíc vstupenku na Benátskou, máme přichystanou speciální akci - všichni návštěvníci budou mít hraní u nás na hřišti za 100 Kč.

6.ligový turnaj české fotbalgolfové ligy

V rámci ligového turnaje pod Ještěd přijede kompletní česká špička. Očekáváme přes 100 hráčů v kategoriích muži, ženy, děti a dvojice. Přihlásit se může každý, veškeré bližší informace naleznete tady.

Ideální místo pro váš teambuidling nebo firemní akci

Areál Fotbalparku v Liberci nabízí mnoho možností - můžete si přijít zahrát fotbalgolf, zarezervovat si naši terasu pro grilování nebo uspořádat firemní akci. Příliš volných termínů již není, ale vše se dá samozřejmě domluvit. Veškeré informace naleznete na webu fotbalpark, kde naleznete i kompletní infromace o otevírací době, pravidlech a vše potřebném.

Štítky fotbalpark, Liberec, fotbalgolf, Vesec, Benátská noc, Česko, Ještěd

Aktuální sezóna ve Fotbalparku Liberec je v plném proudu  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.