Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Chybí nám finále. Dostaneme se jen k vápnu, hodnotí úvod soutěže Slovanu kapitán Breite

V prvním kole výhra, jenže pak už čtyři prohry v řadě. Slovanu se úvod soutěže nedaří, navíc teď jede do Karviné, a pak hostí Spartu. Po prohře na Slavií kapitán Radim Breite hodnotil, co nyní jeho týmu chybí.

O těžkém losu v úvodu soutěže

Je jedno, jestli máte těžký nebo lehký los. Nad každým týmem se dá zvítězit i prohrát. My jsme to ale rozjeli špatně a teď to bude těžké. Jedeme do Karviné a následně máme doma Spartu. Nečeká nás nic jednoduchého.

O psychické dece po čtvrté porážce v řadě

Dneska jsme to prostě nezvládli. Z mého pohledu jsme ani v jednom zápase nepropadli. Možná trochu s Plzní, která nás, můžu říct, přehrála. Je to jen o tom, abychom začali dávat góly a věřím, že se to otočí k nám.

O problému v zakončení

To je náš největší problém. Nemáme finále. Je jedno, jestli jsme měli šance. Prostě jsme prohráli 0:1. Chybí nám finální fáze. Nehrajeme špatně, ale my se dostaneme k vápnu a pak už to nedotáhneme.

Pavel Hoftych: Utkání jsme odmakali, ale nedali branku

Duel by se mi hodnotil lépe, kdybychom uhráli nějaký bod. Ten bohužel nemáme. Snažili jsme se napadat rozehrávku Slavie, což se nám docela dobře dařilo. Bylo to ale složité, protože mají vynikající fotbalisty. Naši hráči to ale uběhali až do konce zápasu. Škoda dobré šance v podobě hlavičky Nešického v první půli. Slavia měla také pár možností, které Filip Nguyen skvěle vychytal. Chvíli před pauzou nás bohužel Slavie potrestala krásným gólem na přední tyč po chybě našeho hráče. Druhý poločas jsme se snažili přidat na tempu a dostat Slavii do úzkých. Měli jsme tam pár dobrých brejkových situací, ale vzhledem k tomu, že nám dnes chyběli útočníci Musa s Kuchtou, kteří jsou hráči Slavie a zároveň Oscar, tak už se nám nepodařilo nic vyprodukovat. Utkání jsme odmakali, ale nedali branku, o kterou jsme byli v konečném výsledku horší.

Autoři | Foto Slovan Liberec

Štítky Radim Breite, Slovan liberec, Fortuna Liga, fotbal, soutěž, Plzeň 2-Slovany, SK Slavia Praha, AC Sparta Praha, MFK Karviná, FC Viktoria Plzeň, finále, Filip Nguyen, Pavel Hoftych

Chybí nám finále. Dostaneme se jen k vápnu, hodnotí úvod soutěže Slovanu kapitán Breite  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.