Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

OHLASY: Občas mám zánět spojivek, ale odsaď pocaď, nelíbilo se hodnocení zákroků rozhodčí trenérovi Slovanu

Hodně emocí přinesl zápas Slovanu v Karviné. Oběma týmům šlo o hodně. Hrálo se o poslední místo, místo fotbalu se tak spíše bojovalo. Slovan nakonec vyhrál, i když dohrával bez dvou vyloučených hráčů. A právě metr rozhodčí Adámkové se nelíbil jak některým hráčům, tak trenéru Hoftychovi.

Právě trenér Slovanu na pozápasové tiskovce hodnotil dva červené zákroky. Oscar dostal první žlutou už v devatenácté minutě. „Při té situaci šel do křivdy, protože čistě vypíchl balon a borec ho při tom odkopu prošlápl a on za to dostal žlutou kartu. Je těžké ho potom udržet, protože je temperament,“ řekl Pavel Hoftych.

Hlava dvacet cenťáků nad zemí

Také druhá žlutá podle něj byla přísnější. „Při druhé žluté kartě trefil Lingra, který je fajn kluk, měl jsem ho v reprezentaci, ale zrovna tady byla jeho hlava asi dvacet cenťáků nad zemí. Nechci to hodnotit, to je problém rozhodčí. Některé situace v zápase šly proti Oscarovi, i přes vyloučení podal výborný výkon a byl i u naší branky,“ dodal.

S vyloučením Kamso Mary souhlasil. „Hasil už něco, co se uhasit nedalo,“ myslí si. „Ale zase si neodpustím rejpnout. Pešek byl v první půli sestřelený, když šel sám na bránu. Podle mě jasná červená. Tak když už, tak měřme oběma mančaftům stejně. To je to, co se mi nelíbilo. Když to řeknu blbě, tak z úplně stejného úhlu, akorát na druhé straně hřiště šel sám na branku. Za jednu situaci není ani žlutá karta, za druhou je červená. Já sice mám občas zánět spojivek, ale odsaď pocaď,“ hodnotil trenér.

Nechápu to, řekl gólman

Některé sporné situace pak hodnotil i brankář Filip Nguyen, který výrazně přispěl k vítězství. „Nepochopím, že po šlapáku na moji hlavu rozhodčí řekla, že červenou kartu by dala jen v případě, kdyby mě hráč trefil do hlavy. Člověk se tu asi musí nechat zranit, aby dosáhl spravedlnosti… Nechápu to,“ vyprávěl po utkání.

A nelíbilo se mu ani vyloučení Mary. „Jestli vůbec šlo o faul, tak maximálně na žlutou, protože už jsem měl balon v ruce, nešlo tedy o vyloženou šanci. Ale jinak bych to nerad komentoval, nejsem rozhodčí. Je takový paradox, že jsme dohrávali v devíti a soupeř v plném počtu,“ dodal.

Semkli jsme se, hodnotil střelec

Střelec vítězného gólu Jakub Pešek rozhodčí nehodnotil. „Vyloučení Oscara přišlo docela brzy. Karviná se díky tomu dostala do tlaku. My jsme to ale zvládli neskutečným způsobem. Semkli jsme se a hráli týmově. Klobouk dolů před celým týmem," řekl záložník.

Autoři | Foto Slovan Liberec

Štítky Pavel Hoftych, slovan liberec, oscar, kamso mara, karviná, trenér, MFK Karviná, žlutá karta, Jakub Pešek, zánět spojivek, Filip Nguyen

OHLASY: Občas mám zánět spojivek, ale odsaď pocaď, nelíbilo se hodnocení zákroků rozhodčí trenérovi Slovanu  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.