Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Slovan čeká boj o přezimování na čtvrtém místě. Libereckým stojí v cestě pražská Slavia

Podzimní část fotbalové Synot ligy jde do finále. Fotbalisty Slovanu čeká náročný zápas se Slavií, který rozhodne o tom, kdo přezimuje na čtvrtém místě ligové tabulky. Slavii se daří, prohrál naposledy 23. října a po patnácti kolech má na bod stejně, jako liberečtí. Ti mají co napravovat. Během posledních pěti zápasu dvakrát prohráli a jednou remizovali. Utkání mezi Slovanem a pražskou Slavií startuje v neděli 6. 12 ve 14 hodin.

"Na souboj o čtvrté místo se těšíme, na druhou stranu mám plnou hlavu starostí, jak v naší situaci poskládat mužstvo, abychom byli bojeschopní," řekl před zápasem trenér Jindřich Trpišovský.

Historická tabulka hraje do karet spíše Pražanům. Slovan v ligovém utkání se Slavií naposledy naplno bodoval v červenci 2013.

Fanoušci, kteří dnes vyrazí na utkání se „sešívanými“ se můžou těšit na malý dárek. Po předložení vstupenky na pokladně 6 dostanou první dvě tisícovky návštěvníků nový týmový plakát.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky SK Slavia Praha, 1. česká fotbalová liga, Jindřich Trpišovský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan čeká boj o přezimování na čtvrtém místě. Libereckým stojí v cestě pražská Slavia  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.