Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Přípravu se Slovanem dnes zahájí záložník Egon Vůch

Zimní přípravu se Slovanem zahájí ve čtvrtek čtyřiadvacetiletý odchovanec plzeňského fotbalu Egon Vůch. O případném angažmá v Liberci se bude teprve jednat. Vůch má na svém kontě zhruba stovku ligových startů a osm vstřelených branek. V letech 2011 a 2012 odehrál také čtyři zápasy za reprezentační výběr do 21 let.

Mladý záložník má pověst talentovaného fotbalisty, který je trochu problémový. V září 2013 byl vyslýchán policií v rámci vyšetřování možné manipulace fotbalových zápasů ve prospěch asijských sázkařských gangů. Vůch ale údajně zmanipulovat zápas odmítl.

„Znám jeho pověst, ale právě s ohledem na naší předešlou spolupráci věřím, že se dokáže přizpůsobit. Protože vždy se musí přizpůsobit hráč týmu, nikoli tým hráči. Egon Vůch by byl vhodnou alternativou na levou stranu hřiště, pokud by nás opustil Pepa Šural. Jsem rád, že s námi bude trénovat a my uvidíme, v jaké je kondici a jak je na tom aktuálně fotbalově," řekl trenér Jindřich Trpišovský.

Štítky Egon Vůch, FC Slovan Liberec, Jindřich Trpišovský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přípravu se Slovanem dnes zahájí záložník Egon Vůch  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.