Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Kdybychom neměli Hovorku, tak prohrajeme 0:5, komentuje utkání s Boleslaví trenér Trpišovský

Souboj pohárových účastníků jasně ovládla Mladá Boleslav. Jan Chramosta nasázel v dnešním utkání do liberecké sítě hned tři přesné zásahy a rozhodl tak úvodní zápas obou týmů v nové sezoně. Kritikou na účet svých svěřenců nešetřil na pozápasové tiskové konferenci také trenér Jindřich Trpišovský.

„Za mě zklamání výsledkově i výkonem. Boleslav vyhrála naprosto zaslouženě. Kdybychom tam neměli Hovorku, tak prohrajeme 0:5,“ řekl trenér po zápase.

PSALI JSME: Slovan se v Mladé Boleslavi protrápil k prohře 0:3

Slovanu se opět potvrdilo nepříjemné „prokletí,“ které se táhne už od loňské sezony. Liberečtí totiž velmi často inkasují jako první a dnes tomu nebylo jinak. „I když zbytek poločasu vypadal, že se můžeme vrátit do utkání, tak to bylo bez šancí. A ve druhé půli to bylo vraždění neviňátek. Boleslav se lépe pohybovala a my s vypětím všech sil odolávali nájezdům Boleslavi. Náš jednoznačně špatný výkon, na Boleslav jsme dnes neměli,“ doplnil Trpišovský.

Liberečtí vyběhli na trávník ve výrazně pozměněné sestavě oproti utkání s rakouskou Admirou. V základní sestavě se tak objevili třeba Nitrianský, Karafiát, Bartošák, Navrátil nebo Hadaščok. „Změny význam měly, protože normálně tolik gólů nedostáváme. Ale rozhodli jsme se tak kvůli našemu programu. Hrajeme už ve středu třetí zápas v šesti dnech. Nešlo ani tak o to hráče fyzicky šetřit, ale spíše jsme nechtěli riskovat zranění. Středa je pro nás důležitá, tak jsme chtěli dát šanci dalším hráčům i za cenu nesehranosti,“ uzavřel trenér.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky trenér, Jindřich Trpišovský, Mladá Boleslav, Jan Chramosta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kdybychom neměli Hovorku, tak prohrajeme 0:5, komentuje utkání s Boleslaví trenér Trpišovský  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.