Počasí dnes4 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Agent Kušníra: Snažíme se, aby Slovan před poháry neoslabil

Odejde Ondřej Kušnír ze Slovanu, zahraje si s týmem o Evropskou ligu, nebo snad zůstane celý podzim? Nejpravděpodobněji se zatím jeví varianta, že Slovanu pomůže v předkolech pohárů a pak odejde za vysněným zahraničním angažmá.

 

Během sobotní generálky s Převýšovem se hned na tribunách začalo spekulovat o jeho odchodu, Kušnír totiž neodehrál ani minutu, na jeho místě odehrál celý zápas Coufal. Hráč nebyl ani na lavičce ne kvůli odchodu, ale protože jej před zápasem trápilo menší zranění.  „Ráno na tréninku stěžoval na svalový problém, který by ovšem neměl být vážný,“ uvedl na klubovém webu sportovní ředitel Jan Nezmar.

A podle něj to nyní vypadá tak, že Kušnír zatím zůstane. „Kušnír zatím neodchází a dokonce se to v této chvíli posouvá spíše k tomu, že najdeme způsob jak se domluvit na další spolupráci, byť možná jen po dobu kvalifikace evropských pohárů,“ dodal Nezmar.

A Drbna získala také vyjádření hráčova agenta Viktora Koláře, z níž vyplývá podobný závěr. „Naše snaha je vést jednání o budoucnosti Ondry Kušníra takovým směrem, aby nedošlo k oslabení Slovanu před pohárovými předkoly.“

Vše tedy směřuje k tomu, že Kušnír v Liberci zůstane po dobu kvalifikace o Evropskou ligu. To znamená, že pokud vyléčí zranění, nejspíš nastoupí už ve čtvrtek v Rize.

Autoři

Štítky Ondřej Kušnír, Jan Nezmar, Viktor Kolář, Převýšov, Riga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agent Kušníra: Snažíme se, aby Slovan před poháry neoslabil  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.