Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Bývalého hráče Slovanu obvinila policie v sázkařské kauze

Českým fotbalem hýbe sázkařská aféra, která nemá v tuzemsku obdoby. Policie v České republice zatkla a obvinila zatím dvanáct osob, na Slovensku o pět méně. Podle informací slovenského portálu sme.sk je mezi obviněnými i bývalý hráč libereckého Slovanu třiatřicetiletý Ivan Hodúr.


Celá kauza je podle všeho větší, než šlo odhadovat ze strohých informací ještě ve středu večer. Zatímco česká policie kauzu komentuje jen obecnými vyjádřeními, vyšetřovatelé na Slovensku jsou o poznání sdílnější. Podle nich za celou kauzou stojí asijský gang, který prostřednictvím českých a slovenských hráčů měl podplatit minimálně devatenáct utkání napříč soutěžemi. Podle serveru Aktuálně.cz sázel gang na čtyři a více vstřelených branek ve zmanipulovaných utkáních. Výhry se pohybovaly v desítkách tisíc eur.

Mezi sedmičkou obviněných hráčů ze Slovenska má být i dlouholetá opora libereckého Slovanu Ivan Hodúr. Ten hájil barvy libereckého týmu od roku 2001 do roku 2008. Teď je společně s dalšími čtyřmi hráči Dunajské Stredy obviněn z přijímání úplatku, na kterých gang nešetřil. Použít se mělo přes 210 tisíc eur.

Štítky kauza, fotbal, hodúr, slovan, policie, Slované, Slovensko, Ivan Hodúr, Česko, Aktuálně.cz, Dunajská Streda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bývalého hráče Slovanu obvinila policie v sázkařské kauze  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.