Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Liberec už nepočítá s Rajnochem, přeřadil ho do juniorky

Fotbalový Liberec už nepočítá se zkušeným obráncem Janem Rajnochem. Dvaatřicetiletý bývalý reprezentant byl podle klubového webu přeřazen do juniorky a dostal svolení hledat si nové angažmá.

 


"FC Slovan Liberec chce vybudovat perspektivní tým, ve kterém v tuto chvíli není pro Jana Rajnocha místo," uvedl na svých internetových stránkách Slovan s tím, že trenér Samuel Slovák chce dát prostor mladším hráčům.

Rajnoch přišel do Liberce na konci ledna po předčasném ukončení smlouvy s druholigovou tureckou Adanou Demirspor. V severočeském mužstvu se ihned zařadil do základní sestavy, celkem odehrál 13 ligových zápasů a vstřelil jeden gól.

Vstup do nové sezony však odchovanci Sparty podobně jako celému Liberci nevyšel a v neděli se dvěma chybami podepsal pod porážku 1:4 se Slavií. Slovan má po třech kolech domácí soutěže na kontě pouhé dva body, minulý čtvrtek také vypadl ve 3. předkole Evropské ligy s rumunskou Astrou Giurgiu.

"Ano, uznávám, udělal jsem chyby, nehrál jsem jak na jaře, ale člověk potřebuje i podporu. Tu jsem bohužel od začátku necítil," uvedl Rajnoch na svém oficiálním twitteru.

"Já už podle trenéra na ligu nemám a máte pravdu, závěr na Slavii byl z mé strany šílený," přidal bývalý obránce Bohemians 1905, Slovácka, Mladé Boleslavi, německé Chotěbuzi a tureckých klubů Ankaragücü, Sivassporu a Demirsporu.

Napsala ČTK

Štítky FC Slovan Liberec, Jan Rajnoch, SK Slavia Praha, Adana Demirspor, AC Sparta Praha, Samuel Slovák, Evropská liga UEFA, MKE Ankaragücü, FK Mladá Boleslav, Bohemians 1905

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberec už nepočítá s Rajnochem, přeřadil ho do juniorky  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.