Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Liga je liga. Slovan uvítá Duklu a chce pro sebe tři body

Kdo by také tři body nechtěl, že? Jenže Slovan už v lize čtyřikrát za sebou nevyhrál a pomalu se mu vzdaluje čelo tabulky. Navíc Dukla je jen čtyři body zpátky. Takže to dnes U Nisy bude hodně napínavé. Dukla je za svou hru hodně chválená, Slovan zase umí zabojovat a semknout se.

Dukla se dostala do středu zájmu v souvislosti s trenérem Plzně Vrbou. Ten odchází k reprezentaci a na lavičce západočeského týmu bude najednou prázdno. No a plzeňští chtějí pořádného trenéra. Tím má být právě Luboš Kozel, který vede Duklu. Se svým týmem s posledních deseti utkání prohrál jedinkrát, a to na Spartě. Pražský klub všichni chválí za pěkný fotbal.

To by snad mohla být výhoda pro Liberecké. V poslední době berou body spíš silou vůle, jejich výsledky bývají připočteny dávce štěstí, která prý  Slovan provází už od minulé zimy. Samotné hráče i trenéra Šilhavého ale podobné řeči moc nebaví, a tak budou chtít proti Dukle dokázat, jak že to je s tím štěstím.

V lize se tihle dva soupeři utkali pouze šestkrát, tři výhry má Liberec, dvě Dukla. I když oba týmy moc gólů nedávají, ve vzájemných soubojích padá branek dost. Fanoušci se tak snad mají na co těšit. Poslední zápas U Nisy rozhodl hattrickem Josef Šural. Slovan je zatím čtvrtý s 25 body, Dukla je šestá o čtyři body pozadu.

Zápas začíná v 16 hodin, na pokladnách budou před i po zápase vstupenky na duel s německým Freiburgem.

Autoři

Štítky slovan, dukla, liga, FK Dukla Praha, FC Slovan Liberec, Lužická Nisa, trenér, FC Viktoria Plzeň, AC Sparta Praha, Luboš Kozel, SC Freiburg, Josef Šural

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liga je liga. Slovan uvítá Duklu a chce pro sebe tři body  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.