Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Los Evropské ligy je tu. Slovan se dozví svého soupeře

Hráči Slovanu už sice ukončili podzimní šichtu, při které odehráli devětadvacet zápasů, a mají zaslouženou dovolenou, dnes od třinácti hodin je ale ještě čeká jedna fotbalová věc. Ve švýcarském Nyonu se dozví soupeře pro jarního kola Evropské ligy. A rozhodně je z čeho vybírat.

V únoru k Nise mohou přijet týmy jako Tottenham, Benfica Lisabon, Neapol či Valencia. Ale jsou tu i neatraktivní a přitom obrovsky silné týmy – Kazaň, Ludogorec Razgrad a další.

„Doufám, že dostaneme anglický Tottenham, proti takovému soupeři bych si přál nastoupit,“ nechal se slyšet univerzál liberecké sestavy Martin Frýdek. A trefil se tak i do přání čtenářů Drbny, kteří si v anketě vybrali stejného soupeře.

Nastanou změny?

Už dnes odpoledne tak bude jasno, s kým si Slovan zahraje. V jaké to bude sestavě, to ale není jasné. Z Liberce zřejmě zmizí Kalitvincev a dost možná i jeho ukrajinský parťák Rybalka. V létě končí smlouva Kelićovi a když přijde slušná nabídka, půjde i on. Zaujal i mladý Sackey, po zápase se Sevillou dokonce mělo vedení jednání se zájemcem o jeho služby, od té doby je ale klid.

Investor a hráči z Argentiny do Slovanu?

Slovanu se také rýsuje možnost spolupráce s argentinským klubem Lános. Do Liberce by z něj mohly mířit hráči s potenciálem na bundesligu a další velké soutěže. V Argentině jednal sportovní manažer klubu Jan Nezmar, který tam hledal i možné investory. Podrobnosti se ale dozvíme až časem.

Los Evropské ligy budeme sledovat

Možní soupeři pro Slovan

Tottenham, Valencia, Benfica Lisabon, Kazaň, Salcburk, Ludogorec Razgrad, Fiorentina, Frankfurt, Genk, Sevilla, Lyon, Trabzonspor, Alkmaar, Neapol, Šachtar Doněck, Basilej

Jakého soupeře přejete Slovanu nejvíce?

Celkem hlasovalo48 čtenářů

Autoři

Štítky FC Slovan Liberec, Evropská liga UEFA, Tottenham Hotspur FC, Nyon, SSC Napoli, Valencia CF, Sport Lisboa e Benfica, PFK Ludogorec Razgrad, Sevilla FC, Kazaň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Los Evropské ligy je tu. Slovan se dozví svého soupeře  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.