Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Slovan poletí do lotyšské Rigy, rozhodly penalty

Fotbalový Slovan v evropských pohárech zamíří do lotyšské Rigy. O soupeři libereckého manšaftu rozhodlo čtvrteční odvetné utkání mezi Skontem Riga a FC Tiraspol. Lotyši na moldavské půdě vyhráli 1:0, stejným výsledkem však soupeři na domácí půdě podlehli. O postupujícím tak rozhodovaly penalty. Ty lépe zvládlo Skonto.

Riga určitě nebude slabým soupeřem. Ve svém kádru má čtyři lotyšské reprezentanty. „Navíc hraje ligu bez přestávky, takže je rozehranější. Manšaft je navíc ve výborné formě a vede ligu, když lehce porazil největší konkurenty,“ popsal před utkáním s Tiraspolem bookmaker sázkové kanceláře Chance Karel Brettschneider.

Oporou týmu je Valerijs Šabala - teprve osmnáctiletý, útočník s velkou perspektivou, v lize má průměr gól na zápas. Ve svém útlém věku odehrál už tři utkání za seniorskou reprezentaci, kde vstřelil dvě branky. V rozhodujícím penaltovém rozstřelu proti Tiraspolu proměnil hned první penaltu.

Slovan se proti lotyšskému týmu postaví příští čtvrtek. První utkání druhého předkola Evropské ligy odehraje na venkovní půdě. Fanoušci můžou vyrazit se Slovanem na první pohárové letecky. Zájezd vyjde na 10 tisíc korun. Více najdete tady.

Štítky liberec, fotbal, slovan, sport, uefa, Riga, půda, FC Sheriff Tiraspol, Skonto FC, Chance, Valērijs Šabala, Evropská liga UEFA

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan poletí do lotyšské Rigy, rozhodly penalty  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.