Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Slovan si poradil s Curychem a postupuje do dalšího předkola

Neskutečný zvrat předvedl Slovan v utkání Evropské ligy proti Curychu. Podobně jako v prvním zápase odcházel liberecký manšaft do šaten s jednobrankovým mankem. Ve druhém poločase vyběhl na hřiště jakoby úplně jiný tým. Za Slovan nejprve vyrovnal Frýdek, pět minut před koncem rozhodl Rybalka.

Curych začal odvetu lépe. Už v sedmnácté minutě se trefil Amine Chermiti. Za stavu 1:0 by postupoval do závěrečného předkola Evropské ligy domácí celek. Slovan skoro jako přes kopírák napodobil domácí utkání se švýcarským soupeřem. Ve druhém poločase srovnal Martin Frýdek a pět minut před koncem dokonal obrat Sergej Rybalka.

Slovan mířil ve čtvrtečním utkání přesněji. Podle statistik vyhrál na střely na branku 7:4. Na stadion pro více než 25 tisíc fanoušků dorazilo jen něco přes 5 tisíc skalních příznivců obou týmů.

Sestava FC Curych: Da Costa - P. Koch, R. Koch, Djimsiti, Benito - Schönbächler (87. Kukuruzović), Rikan (75. Buff), Chiumiento, Henrique - Chermiti, Gavranović (75. Etoundi)
Sestava Slovanu Liberec: Kovář - Kušnír, Kováč, Kelić (53. Šural), Fleišman - Sackey (71. Karišik), Rybalka - Frýdek (75. Kalitvincev), Pavelka, Delarge – Rabušic
Branky: 17. Chermiti - 64. Frýdek, 85. Rybalka

Ohlasy po utkání přineseme zítra

Štítky FC Slovan Liberec, Curych, Martin Frýdek, Evropská liga UEFA, Amine Chermiti, Robert Koch, FC Zürich

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan si poradil s Curychem a postupuje do dalšího předkola  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.