Počasí dnes4 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Slovan v neděli přivítá Slavii. Připraven je i záložník Kolár

Jen dva dny odpočinku museli stačit hráčům Slovanu. Po čtvrtečním vítězném utkání se Skontem Riga se v neděli ve večer střetnou ve druhém ligovém utkání se Slavií. Bookmakeři pasují Slovan do role lehkého favorita, statistiky z předchozích vzájemných utkání ale hrají do karet Slavii.

Kádr libereckých ještě v den postupu do dalšího předkola Evropské ligy posílil třiadvacetiletý slovenský záložník Luboš Kolár. Ten se pod Ještěd přesunul z Nitry, kde celou svou dosavadní kariéru působil.

„V Nitře jsem prožil dobré roky, jsem jí za všechno vděčný, ale je čas jít dál. Liberec má veliké jméno, a jsem rád, že zde mohu být,“ říká na webu Slovanu Luboš Kolár. Ten si v minulosti zahrál i za mládežnické reprezentace Slovenska. Teď mu nic nebrání v tom, aby pomohl Slovanu v utkání proti Slávii.

Slavie naopak může spoléhat na řadu posil. Do dresu Sešívaných se vrátil třeba zkušený Radek Černý, který se musí spokojit s pozicí brankařské dvojky. Z Hradce přišel Vojtěch Štěpán.

Utkání druhého kola Gambrinus ligy startuje v neděli ve 20:15 na stadionu U Nisy. Vysílat jej bude Nova Sport i Fanda.

Štítky slovan, slavia, Ľuboš Kolár, Skonto FC, Nitra, Slovensko, 1. česká fotbalová liga, Vojtěch Štěpán, Liberec, Ještěd

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan v neděli přivítá Slavii. Připraven je i záložník Kolár  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.