Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Slovan získal před Udine tři body. V Brně vyhrál 1:0

Podruhé za sebou vyhrál liberecký Slovan 1:0. Minulou neděli přehrál doma Jihlavu, teď veze tři body z neoblíbeného Brna, kde čtyřikrát v řadě nevyhrál. Dotáhl se tak alespoň na několik hodin na Plzeň a Spartu. Ti si to spolu rozdají večer.


Zápas v Brně byl poměrně vyrovnaný, vyhrát mohly oba týmy, štěstí se přiklonilo na stranu Slovanu. Jedinou brankou zápasu rozhodl Sergej Rybalka, který do brány v 19. minutě zakroutil přímák zpoza šestnáctky. Pak byly šance na obou stranách, ale další góly už nepadly.

Slovan nastoupil v nejsilnější možné sestavě, od začátku hrál opět i exbrňák Šural. Nyní čeká Slovan playoff Evropské ligy, ve kterém se utká s italským Udine. Hráči Slovanu už byly jistě myšlenkami v Itálii, přesto v Brně vyválčili nesmírně důležité tři body.

Zápas s Udine se hraje v Terstu, Udinese tak nebude mít úplně domácí atmosféru, italská liga navíc začne až příští víkend. Slovan by tak favorita mohl zaskočit, i když trenér Šilhavý postup přirovnal k malému zázraku.

Zbrojovka Brno - Slovan Liberec 0:1

Branka: 19. Rybalka,
ŽK: 18. Pernica - 3. Kušnír, 13 Fleišman, 26. Rybalka,
Rozhodčí: J. Kalenda - R. Kotík, M. Pilný

Diváci: 4117
Střely: 9:9
Držení míče: 51:49 (%)

FC Zbrojovka Brno: Hladký – Buchta, Pernica, Schuster, Janotka – Pašek (78. Husár), Zavadil, Frejlach (63. Glaser), Traore – Markovič, Kroupa (46. Hyčka)
FC Slovan Liberec: Kovář – Kušnír (54. Coufal), Kelič, Kováč, Fleišman – Pavelka, Rybalka, Sackey (73. Delarge), Kalitvincev (85. Kolár), Šural – Rabušic

Autoři

Štítky slovan, zbrojovka, liga, FC Slovan Liberec, HC Kometa Brno, Udine, FC Viktoria Plzeň, AC Sparta Praha, FC Vysočina Jihlava, FC Zbrojovka Brno, Evropská liga UEFA, Udinese Calcio, Itálie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan získal před Udine tři body. V Brně vyhrál 1:0  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.