Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Hokej

Farma i pro mládež. Tygři se dohodli na spolupráci s Lomnicí nad Popelkou

Bílí Tygři přichystali změnu v práci s mládeží. Dohodli se na spolupráci s hokejovým klubem HC Lomnice nad Popelkou. Lomnice se tak nově stane mládežnickou farmou Bílých Tygrů. Díky tomu budou moci oba kluby využívat volný pohyb hráčů mezi...

Tygry posílí Rostislav Marozs, do Liberce dorazí z Pardubic

Novým členem libereckého týmu Bílí Tygři Liberec je osmadvacetiletý centr Ratislav Marosz, který doposud působil v pardubickém Dynamu. K Tygrům se připojí minimálně na rok.

Další posila hokejistů. K Tygrům se připojil běloruský obránce Graborenko

Tygři dále vyztužují obranu. Po chomutovském Knotovi podepsal smlouvu v Liberci i další bek Roman Graborenko. Vůbec první běloruský hráč v historii libereckého hokeje podepsal smlouvu na rok s opcí.

Tygři mezi sebou přivítají Piráta Ronalda Knota. Teď bude bránit libereckou bránu

Novou posilou libereckého týmu bude Ronald Knot, který doposud hrál za chomutovské Piráty. Odteď je z něj ale podještědská šelma. S libereckým týmem podepsal smlouvu na dva roky.

Hráčská legenda Tygrů povede farmu. Valdemar Jiruš je novým trenérem Benátek

Benátky už mají po přesunu hlavního kouče Jiřího Kudrny k Tygrům trenéra nového. Povede je dlouholetý výborný obránce Valdemar Jiruš. Bývalý hráč Tygrů prošel jako trenér mládežnickými kategoriemi libereckého hokeje a v uplynulé sezóně byl v...

Michal Birner podpoří Tygry i v dalších třech sezónách

Michal Birner podepsal novou smlouvu. Tygří dres by tak měl oblékat ještě minimálně další tři sezóny. Podle sportovního ředitele Filipa Pešána je Birner velkou a kvalitní posilou útočných řad.

Roman Will u Tygrů končí. Nahradí ho kanaďan Justin Peters

Jeden z nejznámějších a nejoblíbenějších hráčů Bílých Tygrů, brankář Roman Will se po třech letech loučí s podještědským klubem. Dres Tygrů tak odloží a nově bude hráčem švédského Rögle BK.

Bez překvapení. Tygry v příští sezóně z lavičky povede dosavadní asistent Patrik Augusta

Liberečtí hokejisté už mají nového trenéra. Bílé Tygry povede dosavadní asistent Patri Augusta. Toto řešení se očekávalo, Filip Pešán o Augustovi jako svém nástupci mluvil vlastně od začátku jejich spolupráce v Liberci. Novým asistentem bude Jiří...

Pešán končí na lavičce Tygrů, míří do funkce svazového šéftrenéra

Bílé Tygry už v příští sezóně z lavičky jako hlavní trenér nepovede Filip Pešán. Přijal totiž nabídku hokejového svazu a stane se Šéftrenérem Českého hokeje a také generálním manažerem reprezentačního výběru do dvaceti let. V Liberci ale úplně...

Potvrzeno. Ševc u Tygrů končí, vymění je za mladoboleslavské lvy

Martin Ševc po čtyřech letech nadobro odloží dres Bílých Tygrů. Informaci dnes potvrdil tiskový mluvčí Bílých Tygrů Martin Kadlec. Z Liberce se ale Ševc nepřesune daleko, odjede do Bolky.

Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.