Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Hokejová Liga mistrů se blíží. Na první domácí zápasy chystají Tygři speciální program

Cíl Tygrů pro domácí zápasy Ligy mistrů? Přiblížit se čtyřtisícovým návštěvám. Z toho důvodu si klub přichystal třeba autogramiádu týmu nebo dárky pro děti. První zápas odehrají liberečtí hokejisté už 24. srpna v 17 hodin proti poslednímu vítězi základní části švédské Eliteserien Växjö Lakers.

Fanoušci se kromě konfrontace Bílých Tygrů s elitními evropskými kluby mohou těšit na mnoho dalšího. „Všechny děti do 140 centimetrů mají stejně jako vloni vstupenku za symbolickou jednu korunu a navíc si hned z úvodního soutěžního utkání proti švédskému Växjö odnesou jako dárek praktický tygří batoh," řekl mluvčí klubu Martin Kadlec.

S prázdnou ale nemusejí odejít ani jejich rodiče a další fanoušci. „Během zápasů s Växjö i velšským Cardiffem se uskuteční kompletní výprodej loňských kolekcí v tygřím fanshopu. S výraznou slevou budou v prodeji například trička, šály nebo tygří upomínkové předměty,“ pokračuje Kadlec.

Jen dva dny po zápase se švédským soupeřem se pak v sobotu 26. srpna od 15:30 v Liberci představí tým z exotické hokejové destinace velšský Cardiff Devils. Po něm se fanoušci mohou těšit na autogramiádu celého týmu.

„Rozhodně doporučujeme tuto příležitost využít, neboť se zároveň jedná o jedinou autogramiádu týmu před startem sezony," dodal mluvčí.

Vstupenky na obě utkání jsou již v prodeji na tradičních předprodejních místech či online v síti Ticketpro za jednotnou cenu 100 Kč, děti do 140 cm pak navštíví tyto zápasy se vstupenkou za 1 korunu. Majitelé permanentních a klubových vstupenek mají vstup na tyto zápasy zdarma.

Autoři | Foto HC Bílí Tygři Liberec

Štítky Liga mistrů, Bílí Tygři Liberec, Liga mistrů UEFA, vstupenka, Martin Kadlec, Växjö, hokej, Cardiff Devils, Cardiff

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejová Liga mistrů se blíží. Na první domácí zápasy chystají Tygři speciální program  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.