Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Rozlučka s Jánem Lašákem a autogramiáda. To vše nabídne zápas s Pardubicemi

Před utkáním s Pardubicemi, v neděli 1. října, se uskuteční speciální slavnostní ceremoniál, během kterého se Bílí Tygři oficiálně rozloučí s brankářskou oporou posledních sezón Jánem Lašákem.

Zkušený a oblíbený slovenský gólman byl jedním z hlavních strůjců výrazných úspěchů Tygrů v uplynulých dvou sezónách. Bílé Tygry dovedl ke dvěma Prezidentským pohárům, k extraligovému stříbru a především k premiérovému republikovému titulu. V létě se Ján Lašák rozhodl ukončit svou aktivní hokejovou kariéru.

Utkání s Pardubicemi je pro Lašákovo adieu více než symbolické - na východě Čech strávil dlouhých 5 sezón a v sezoně 2004/05 tu slavil i svůj první extraligový titul.

Liberecké loučení zahájí Ján Lašák už v 16:00, kdy na ochozu Home Credit areny začne 75 minut trvající autogramiáda. V Tygřím fanshopu, který bude otevřen už hodinu před začátkem podpisové akce, si fanoušci budou moci pořídit také speciální trička, puky či plakáty s Lašákovou podobiznou.

Krátce před úvodní buly utkání pak přijde na řadu slavnostní ceremoniál na ledové ploše, kde se s výjimečným brankářem rozloučí představitelé obou klubů.

Tisková zpráva | Foto Jiří Princ

Štítky Liberec, hokej, HC Bílí Tygři Liberec, Ján Lašák, HC Dynamo Pardubice, Bílí Tygři Liberec, Home Credit, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rozlučka s Jánem Lašákem a autogramiáda. To vše nabídne zápas s Pardubicemi  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.