Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Pro zápas s Třincem připraví Bílí Tygři horrorový doprovodný program

Fanoušci Bílých Tygrů se při zápase s třineckými Oceláři mohou těšit na speciální doprovodný program. Protože se zápas hraje 3. listopadu, tedy kousek od halloweenu, bude zápas stylizován právě v duchu tohoto svátku.

Pro fanoušky je připraven fotokoutek s řadou halloweenských rekvizit, na programu budou také strašidelné soutěže a kvízy a ve fanshopu se budou podepisovat vybraní hráči A týmu. „Změn dozná rovněž zahajovací ceremoniál před úvodní buly,“ dodal mluvčí klubu Martin Kadlec.

Kdo přijde v kostýmu, může vyhrát pizzu zdarma. „Zadarmo bude také cukrová vata pro všechny děti, které dorazí na utkání,“ dodal mluvčí.

Už v tomto týdnu odstartuje na webových stránkách klubu soutěž o nejlepší video, ve kterém fanoušci vystraší některého ze svých blízkých, případně se jim povede jiný strašidelný a škodolibý kousek, který zaznamenají na video. Sami fanoušci pak budou moci pro nejlepší video hlasovat. Vítěz se může těšit na speciální zážitek. On a 10 kamarádů si vychutná zápas Bílých Tygrů z jednoho ze Skyboxů v Home Credit Areně.

Utkání mezi Bílými Tygry a HC Oceláři Třinec se v Home Credit Areně uskuteční v pátek 3. 11. od 18:00.

Autoři | Foto HC Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí Tygři, extraliga, Třinec, Halloween, Bílí Tygři Liberec, HC Oceláři Třinec, Martin Kadlec, Home Credit Arena

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Pro zápas s Třincem připraví Bílí Tygři horrorový doprovodný program  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.