Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Emotivní závěr zápasu v Boleslavi. Místo podání rukou rvačka

Dva roky nedokázala Mladá Boleslav vyzrát na Bílé Tygry, dvanáct utkání v řadě ovládli hráči Liberce. Až v neděli Boleslavští vyhráli 3:1. A opět se na ledě jiskřilo. Závěr utkání vyhrotil především faul na Orsavu, když se hostům nelíbil hlavně skok domácího hráče. Po závěrečné siréně si pak Orsavu našel Vlach a strhla se bitka.

Zápas by nejspíš skončil úplně normálně, jenže mladoboleslavský Tomáš Urban, mimochodem exliberecký hráč, si neodpustil doražení puku do liberecké brány po skončení utkání. A to se hostujícím hráčům nelíbilo.

Jako spouštěč emocí to označil i trenér hostů. „Myslím, že je to trošku nefér a bez respektu k soupeři, takže si to tam šli kluci vyříkat. Patří to k tomu. Druhou stránkou věci bylo, že si Jarda Vlach šel vyříkat ten skok Jakuba Orsavy čtyři minuty před koncem. Podle mého názoru simuloval a vyloučení pak mělo fatální vliv na závěr zápasu," řekl Filip Pešán.

Místo podání rukou se tak hráči začali pošťuchovat. Své si vyslechl právě Urban a také Jakub Orsava, na kterého měli hosté pifku kvůli situaci z 56. minuty. Po faulu na něj šel na trestnou Ševc a hodně se rozčiloval. I když opravdu přiložil hokejku na Orsavu, ten šel k ledu hodně ochotně.

A tak si ho po vypršení 60. minuty našel Jaroslav Vlach a místo řečí mu své pocity vyjádřil pěstmi.

Rozhodčí pak raději oba týmy poslali do kabin, aby se na ledě nestrhla ještě větší mela. „Bylo to hodně emotivní utkání a jiskřilo se i po poslední minutě. K takto vypjatým zápasům ale i takové věci patří," dodal trenér Mladé Boleslavy Patrik Augusta.

Autoři | Foto BK Mladá Boleslav

Štítky Bílí Tygři, extraliga, Mladá Boleslav, BK Mladá Boleslav, Bílí Tygři Liberec, Jaroslav Vlach, Tomáš Urban, Filip Pešán, Patrik Augusta, Jakub Orsava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Emotivní závěr zápasu v Boleslavi. Místo podání rukou rvačka  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.