Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Permanentky na Tygry za polovinu ceny budou v prodeji už od 6. listopadu

Po dvou úspěšných sezónách byl i před letošním extraligovým ročníkem vysoký zájem o permanentní vstupenky, nicméně několik stovek míst na své „stálé majitele“ i nadále čeká. V pondělí 6. 11. proto znovu půjdou do prodeje permanentky na základní část hokejové extraligy až s 50% slevou.

Pokud si zlevněné permanentní vstupenky zájemci zakoupí do 1. prosince, kdy Bílí Tygři hostí hradecký Mountfield, získají tím navíc bonus tří zápasů zdarma. Se slevou budou v prodeji i zbývající permanentky do luxusního Česká Spořitelna klubu, které, na rozdíl od klasických permanentních vstupenek, zůstávají v platnosti i na případné play-off.  

Bílí Tygři nabízí permanentky za poloviční cenu do první, druhé nebo třetí kategorie a změna se týká i sektoru Fanklubu. O 50% méně budou stát i speciální a již zlevněné karty pro ženy, děti, studenty a seniory. Ke každé zakoupené permanentce fanoušek navíc získá také výhody programu Bonus karta a další přidanou hodnotou je předkupní právo na stejné sedadlo v případě účasti Bílých Tygrů v play-off.

Tisková zpráva | Foto Jiří Princ

Štítky HC Bílí Tygři, Liberec, hokej, vstupenka, Extraliga ledního hokeje, Bílí Tygři Liberec, Mountfield Hradec Králové, Česká spořitelna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Permanentky na Tygry za polovinu ceny budou v prodeji už od 6. listopadu  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.