Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Tygři stále tápou. Jejich poslední zápas v roce bude přesto sledovat vyprodaná aréna

Není to dobré. Když už se zdá, že liberečtí hokejisté našli lepší pohodu, zase spadnou dolů. To platí o posledních čtyřech utkáních. Nejprve dvě výhry v prodloužení, ale poté doma pouze bod s Chomutovem a pak prohra bez vstřelené branky na Spartě. Tygři už zkrátka musí zabrat a nejlepší příležitost budou mít v sobotu proti Pardubicím.

I když se Tygrům nevede, zápas proti Dynamu bude sledovat vyprodaná aréna. A body budou potřeba, do konce základní části extraligy už totiž chybí jen devatenáct kol.

„Jsme si vědomi, že půjde o zlomovou část sezony. Musíme bezpodmínečně zabrat a doma posbírat co nejvíce bodů. Nic jiného nám v tuto chvíli ani nezbývá," ví moc dobře obránce Tygrů Adam Jánošík.

Podle něj se musí Liberečtí soustředit na každé utkání. „V současné situaci už je pro nás o šest bodů prakticky každý zápas," dodává.

První příležitost budou mít Tygři už v sobotu od 16 hodin, kdy v Liberci hostí Pardubice. A lidé si před koncem roku hokej užívají, i když byli v poslední době zvyklí na jiné výsledky.

Sobotní zápas je totiž beznadějně vyprodán. Získají Tygři před plnou halou konečně tři body?

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí Tygři, extraliga, Pardubice, HC Dynamo Pardubice, HC Sparta Praha, Piráti Chomutov, Adam Jánošík, Bílí Tygři Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři stále tápou. Jejich poslední zápas v roce bude přesto sledovat vyprodaná aréna  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.