Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Sympatický výkon na ledě lídra nestačil. Tygři jedou z Plzně s prázdnou

Ještě v závěru druhé třetiny vedli liberečtí hokejisté na ledě vedoucího týmu extraligy 2:1. Jenže pak vyrovnal Stach a domácí pak ve třetí třetině rozhodli. Výkon Tygrů sice snesl přísná měřítka, jenže body nejsou. Z třízápasového venkovního tripu tak mají Liberečtí tři body za výhru v Jihlavě.

Od začátku byli Tygři velmi nebezpeční a zdá se, že jdou opravdu nahoru. Do vedení šli ale domácí v 10. minutě. Trefil se Kratěna, který odehrál extraligový duel s číslem 1100!

Jenže Tygři dokázali srovnat devět vteřin před první sirénou, skóroval explzeňák Bližňák.

Na začátku druhé třetiny šli hosté do vedení, když se v přesilové hře prosadil Krenželok. A hosté se domácích nebáli a měli i další šance, jenže pak si Will smolně srazil kotouč do vlastní brány.

Tento gól přelil sebevědomí do řad domácích, kteří během dvou minut dvěma góly rozhodli o svém vítězství.

Liberec se pak snažil vyrovnat, domácí tlačil, přesilovku ale předčasně ukončil krosčekem Bakoš, poté už se hosté neprosadili ani v power play.

Škoda Plzeň - Bílí Tygři Liberec 4:2

Branky a nahrávky: 10. Kratěna, 39. Stach (Gulaš), 46. D. Kindl, 48. Pulpán (Gulaš, M. Svoboda) – 20. Bližňák (Ordoš), 23. L. Krenželok (Bakoš). Rozhodčí: Hribik, Petružálek – Kis, Špůr. Vyloučení: 6:6. Využití: 2:1. Střely na branku: 29:18. Diváci: 7 222. Třetiny: 1:1, 1:1, 2:0
HC Škoda Plzeň: M. Svoboda – Moravčík, P. Kadlec, D. Sklenička, Jones, J. Kindl, Čerešňák, Pulpán – Schleiss, Mertl, Gulaš – D. Kindl, Kratěna, Indrák – Straka, Stach, Kantner – Rubner, Kracík, Pour. Trenéři: Straka, Vlasák, Hanzlík a Čihák.
Bílí Tygři Liberec: Will – Ševc, Pyrochta, Šmíd, Kolmann, Derner, Jánošík, Maier – M. Kvapil, P. Jelínek, Lakatoš – L. Krenželok, Redenbach, Bakoš – J. Vlach, Bližňák, Ordoš – J. Mikyska, Vantuch, D. Špaček. Trenéři: Pešán a Mlejnek.

 

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí Tygři, extraliga, Plzeň, HC Škoda Plzeň, HC Dukla Jihlava, Bílí Tygři Liberec, Škoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sympatický výkon na ledě lídra nestačil. Tygři jedou z Plzně s prázdnou  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.