Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Smutná zpráva z libereckého hokeje. Zemřel bývalý kouč Benátek a asistent u Tygrů Milan Černý

Ve věku čtyřiapadesáti let po těžké nemoci zemřel Milan Černý. Od roku 2011 trénoval v Benátkách, se kterými dosáhl největších úspěchů, jako asistent působil u Bílých Tygrů v Liberci. Byl také úspěšným hokejistou – juniorským reprezentantem a hráčem například Plzně nebo Sparty Praha.

„Odešel nejen výjimečný hokejista a poctivý trenér, ale především vzácný člověk a kamarád. Milan Černý byl pevnou součástí naší organizace téměř 6 let a odvedl tu velký kus práce,“ řekl generální manažer Bílých Tygrů Ctibor Jech.

Tři roky působil jako asistent u hlavního týmu Bílých Tygrů, kde skončil v lednu roku 2015.

S Benátkami je spjatý jako trenér, který dosáhl největšího úspěchu klubu, když ho dovedl až do semifinále první ligy, kde potrápil favorizované Budějovice.

Poté s trénováním skončil a z hokejového života se stáhl. „Chtěl bych jménem celého našeho klubu vyjádřit upřímnou soustrast Milanově rodině a blízkým,“ dodal Jech.

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Milan Černý, Liberec, Benátky, Bílí Tygři, Bílí Tygři Liberec, HC Sparta Praha, HC Škoda Plzeň, Ctibor Jech, Madeta Motor České Budějovice, hokej

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Smutná zpráva z libereckého hokeje. Zemřel bývalý kouč Benátek a asistent u Tygrů Milan Černý  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.