Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Tygři podpořili věrného fanouška. Radek bojuje s následky mozkové obrny

Každý fanoušek svou přítomností na posledním domácím utkání Tygrů proti Plzni podpořil věrného fandu Radka, který bojuje s následky dětské mozkové obrny. Pojišťovna Generali teď za každého fanouška věnovala 25 korun, což je dohromady 133 825 korun. Díky nim se bude moci věnovat potřebné rehabilitaci.

Radek nevynechá žádné domácí utkání Tygrů. I přes prodělanou dětskou mozkovou obrnu je také velkým sportovcem a ve školním týmu libereckého Jedličkova ústavu je výborným florbalovým brankářem.

Poctivě se také věnuje rehabilitaci. Pravidelně proto navštěvuje lázně, kde provádí cvičení, která mu pomáhají se stabilizací celého těla a zlepšují funkci nohou a rukou.

S nápadem pomoci přišla pojišťovna Generali, která za každého diváka, který přišel na zápas s Plzní, věnovala 25 korun. A protože přišlo 5353 diváků, celkem to dalo 133 825 korun. „Částka spojená s tímto utkáním proto poslouží k úhradě rehabilitačních pobytů, které Radkovi pomohou posouvat se dál,“ řekl Honza Marek, mluvčí pojišťovny Generali.

Autoři | Foto Pojišťovna Generali

Štítky Bílí Tygři, pomoc, mozková obrna, fanoušek, Generali Česká pojišťovna, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři podpořili věrného fanouška. Radek bojuje s následky mozkové obrny  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.