Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Tygři udělají tečku za sezonou. S fanoušky se rozloučí před dovolenou na OFF Párty

Liberečtí hokejisté mají po extraligové sezoně, jejich fanoušci se ale mohou těšit ještě na pomyslnou tečku. Ve čtvrtek 29. března v 16 hodin jsou všichni zváni do Home Credit Areny, kde proběhne neformální loučení se sezonou. Po tříhodinové „OFF“ Párty se hráči rozjedou na zaslouženou dovolenou.

„Největším lákadlem bude s jistotou setkání s hráči, které se tentokrát ponese v neformálním duchu. Zázemí A týmu v Home Credit Areně bude fanouškům volně přístupné. To se týká především samotné kabiny hráčů a přilehlých prostor. K dispozici bude také ledová plocha v aréně, kde budou pro malé i velké připraveny dovednostní soutěže i prostor k volnému bruslení,“ říká mluvčí klubu Martin Kadlec.

Setkání se zúčastní kompletní kádr Bílých Tygrů včetně trenérů, kteří se buďto ujmou role průvodců v šatnách či se přímo zúčastní aktivit na ledové ploše. Fanoušci si tak budou moci vyzkoušet, jak těžké je překonat Romana Willa v brance nebo podstoupit soutěž v přesnosti střelby s útočníkem Michalem Bulířem. V útrobách tygřího zázemí budou mít možnost nahlédnout pod pokličku každodenní činnosti špičkových hokejistů s komentářem přítomných hráčů a trenérů.

Fanoušci si odnesou domů také památku v podobě fotografie s hráči, kterou si mohou vytvořit ve fotokoutku. Připraveny budou také herní konzole a stánek s tygřími fan předměty. Každé dítě do 140 centimetrů výšky při vstupu do Areny obdrží voucher na nealko, popcorn a párek zdarma.

Foto Jiří Princ

Štítky Liberec, HC Bílí Tygři, hokej, párty, Martin Kadlec, Home Credit, Bílí Tygři Liberec, Roman Will, Arena, Michal Bulíř, Home Credit Arena

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři udělají tečku za sezonou. S fanoušky se rozloučí před dovolenou na OFF Párty  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.