Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Ordoš zůstává v Liberci. S Tygry prodloužil smlouvu o další sezónu

V Liberci je od patnácti let. S týmem získal mistrovský titul a nyní se dokonce dostal do reprezentace, kde stále bojuje o místo na mistrovství světa. Jan Ordoš je ve svých jednadvaceti letech ceněným zbožím, přesto tygří dres oblékne i v příští sezoně.

I přes svůj věk už má na kontě 142 extraligových zápasů s bilancí 45 kanadských bodů. „Honza Ordoš si svým poctivým postupným vývojem řekl o svoje pevné místo v sestavě Bílých Tygrů. Jeho pozvánka na sraz národního týmu je potvrzením dobré práce, kterou Honza v klubu odvádí a může být velkou motivací do práce nejen pro něj, ale i pro náš realizační tým, který se na vývoji mladých hráčů podílí,“ řekl trenér týmu Filip Pešán.

Ten by na Ordošovi rád postavil hru Tygrů. „Rádi bychom v nejbližší době vstoupili s Honzou do jednání o další víceleté smlouvě,“ dodal.

Mladý útočník přišel do Liberce v roce 2011 z Ústí nad Labem. Poprvé o sobě dával hlasitěji vědět v mistrovské sezoně, kdy odehrál celkem 22 utkání. V loňském ročníku už se definitivně za bydlel v základní sestavě. V letošní sezoně nasbíral 19 kanadských bodů v základní části a dva v play off.

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Jan Ordoš, Bílí Tygři, hokej, Liberec, Filip Pešán

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ordoš zůstává v Liberci. S Tygry prodloužil smlouvu o další sezónu  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.