Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Tygři hlásí útočné posily. Přichází Radan Lenc a slovenský reprezentant Hudáček

Po prvních odchodech oznámili liberečtí Bílí Tygři také příchody. Filippiho, Bakoše nebo Jaška se pod Ještědem pokusí nahradit Radan Lenc z Mladé Boleslavi a také reprezentant Slovenska Libor Hudáček.

Šestadvacetiletý Radan Lenc si poprvé v kariéře zahraje za jiný extraligový klub než jeho mateřskou Mladou Boleslav. Hráč s reprezentačními zkušenostmi podepsal v Liberci smlouvu na tři roky.

„Radan Lenc má podle mého názoru neskutečný charakter a já chci sestavovat mužstvo s charakterem. Je to bojovný typ hráče s velmi dobrým bruslením a také zakončením. Myslím si, že v naší organizaci a v našem systému hry jeho kariéra ještě více rozkvete a do budoucna o něm hodně uslyšíme,“ podotkl sportovní ředitel klubu Filip Pešán.

V extralize má Radan Lenc na svém kontě doposud 251 zápasů, ve kterých nasbíral 112 kanadských bodů. Dalších 10 startů a 4 body přidal i v českém národním týmu.

Tygry posílí také o rok starší Libor Hudáček. Zvučná posila má na svém kontě stříbro z mistrovství světa a zahrál si také švédskou ligu nebo KHL v dresu Slovanu Bratislava.

„Libor Hudáček je velmi kvalitní a zkušený hráč, který zacelí mezeru po odchodu Martina Bakoše nebo Tomáše Filippiho. Je to hodně kreativní centr. Slibuji si od něj zvýšení naší produktivity v zakončení,“ řekl Pešán.

Zkušený útočník odehrál v dresu Slovenska 39 utkání na pěti světových šampionátech a připsal si devatenáct bodů.

Autoři | Foto BK Mladá Boleslav

Štítky Bílí Tygři, extraliga, posily, Hudáček, Lenc, Radan Lenc, Libor Hudáček, Bílí Tygři Liberec, BK Mladá Boleslav, Martin Bakoš, Tomáš Filippi, Slovensko, Ještěd, Filip Pešán, Mistrovství světa v ledním hokeji

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři hlásí útočné posily. Přichází Radan Lenc a slovenský reprezentant Hudáček  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.