Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Tygři zahájili přípravu na novou sezonu. Mezi šestnáctkou hráčů jsou i posily

Bílí Tygři se po dovolené opět vrací k tréninku. Začala první fáze letní přípravy. Na ní se sešlo šestnáct hráčů včetně posil Libora Hudáčka, Jakuba Valského, Radana Lence i Marka Schwarze. Tygry kromě suché přípravy čeká každý čtvrtek led a také tradiční týden na ledě v červnu.

Suchá část přípravy, kterou má na starost kondiční kouč Aleš Pařez, potrvá Bílým Tygrům do konce června. „Následně čeká hráče dvoutýdenní volno, aby se poté definitivně přesunuli na led a odstartovali finální fázi přípravy na sezonu 2018/19,“ dodal mluvčí klubu Martin Kadlec.

Na první tréninkové jednotce se trenérům hlásily všechny čerstvé posily, tedy Libor Hudáček, Jakub Valský, Radan Lenc i Marek Schwarz. K týmu se dále připojili mladíci Tomáš Hanousek a Ondřej Chrtek z Benátek nad Jizerou.

„Nechyběly však ani stálice, jako Lukáš Krenželok nebo Petr Jelínek, a také Marek Kvapil, který se bude na nový ročník v dalším průběhu léta chystat individuálně. S týmem rovněž trénoval Ondřej Vitásek, který před dvěma lety pomohl Tygrům k titulu a v nové sezoně bude oblékat dres Kunlunu Peking v KHL,“ řekl mluvčí.

Tým pravděpodobně opustí bek Filip Pyrochta, který jedná o angažmá v NHL. Prvního tréninku se nezúčastnili také Adam Jánošík, který bojuje v slovenském dresu na mistrovství světa, dále nedávní reprezentanti Ordoš, Jeník a Teplý. Chyběl také zkušený obránce Ladislav Šmíd, který se bude připravovat individuálně v zámoří.

První trénink Tygrů

Brankáři: Roman Will, Marek Schwarz.
Obránci: Lukáš Derner, Tomáš Havlín, Patrik Maier, Tomáš Hanousek.
Útočníci: Radan Lenc, Michal Bulíř, Dominik Lakatoš, Petr Jelínek, Lukáš Krenželok, Jakub Valský, Kryštof Hrabík, Marek Kvapil, Jaroslav Vlach, Ondřej Chrtek.

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Letní příprava, Bílí Tygři, Liberec, hokej, Marek Schwarz, trénink, Bílí Tygři Liberec, Libor Hudáček, Jakub Valský, Radan Lenc, Tomáš Hanousek, Lukáš Krenželok, Petr Jelínek, Marek Kvapil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři zahájili přípravu na novou sezonu. Mezi šestnáctkou hráčů jsou i posily  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.