Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FOTO: Tygři se vrací na led, letní přípravu nepodceňují

Po suché přípravě trénuje tým Bílí Tygři Liberec opět na ledě. V liberecké Home Credit aréně se představil kádr včetně nových posil v podobě Libora Hudáčka, Jakuba Valského nebo Radana Lence.

Pod vedením trenéra Filipa Pešána tak dnes dopoledne proběhl první trénink po dvoutýdenní pauze. První přípravný zápas čeká Tygry ve čtvrtek 26. července s HC Dynamo Pardubice. „Dnes jsme se již zapojili do tréninku na ledě. Aktuálně nás čekají dva volnější týdny, které budou zaměřeny více na posilování,“ sdělil trenér Filip Pešán a dodal, že od srpna by se měl již kompletní tým intenzivně připravovat na sezónu.

Mezi novými hráči je i sedmadvacetiletý útočník Libor Hudáček, který podepsal smlouvu na následující dva roky. „Myslím, že zde jsou skvělé podmínky, podobné jako například ve Švédsku nebo Bratislavě,“ pochvaloval si hokejista.

Pro nedočkavé fanoušky bude navíc na konci července zpřístupněn jeden trénink Bílých Tygrů. Konkrétní datum bude uveřejněno na webu Bílých Tygrů www.hcbilitygri.cz.

Foto Lubomír Krongaiger

Štítky hokej, trénink, Bílí Tygři, Liberec, příprava, Bílí Tygři Liberec, Libor Hudáček, Home Credit, Filip Pešán, HC Dynamo Pardubice, HC Slovan Bratislava, Švédsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Tygři se vrací na led, letní přípravu nepodceňují  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.