Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Tygři přejeli Zlín, v neděli doma hostí v derby Mladou Boleslav

Po dvou úvodních prohrách se liberečtí hokejisté solidně rozjíždějí. V pátek ve Zlíně vyhráli už třetí zápas v řadě, navíc nastříleli sedm branek. Hattrickem se předvedl Michal Bulíř, který je ve velké pohodě. Tygři tak svými výkony zvou na nedělní zápas proti Mladé Boleslavi, který začíná už v 16 hodin.

Tygři vstoupili do zápasu výborně a už ve druhé minutě vedli. V první třetině už branka nepadla a Tygři drželi těsné vedení. To navýšil ve druhé minutě druhého dějství Kvapil.

Zlín se ale nevzdal a o dvě minuty později snížil. Pak se ale opět trefovali, kteří brankami Hudáčka, Bulíře a Lence odskočili na 5:1. Zlín pak ještě jednou snížil, to ale bylo vše a dvěma brankami završili střelecký účet opět Bulíř s Hudáčkem.

Třetí vítězství v řadě budou chtít Tygři potvrdit v nedělním domácím zápase. V derby hostí Mladou Boleslav. Zápas začíná už v 16 hodin.

Martin Hamrlík (Zlín) „Musím poděkovat hráčům, neboť jsme paradoxně jsme podali lepší výkon než při utkání s Hradcem Králové, který skončil 1:2. Bohužel to dnes skončilo naší vysokou porážkou. Rozhodli nejlepší hráči Liberce, zatímco my máme své lídry na marodce. Více s tím nešlo nic udělat. Každopádně klobouk dolů, jak to kluci zvládli. Někteří hráči s námi ani netrénovali. Možná při troše štěstí jsme mohli vyrovnat při dvojnásobné přesilovce a poté nám to všechno napadalo do sítě."

Filip Pešán (Liberec) „Výsledek je zavádějící, na hřišti to vypadalo trošku jinak, než je konečné skóre. Domácí odehráli pro nás nepříjemné utkání. Hráli jsme organizovaně, bojovně, nicméně stále se objevuji v naší hře prvky lehkovážnosti. To se nám může v dalších kolech a v průběhu celé sezoně vymstít. To je věc, na které musíme usilovně pracovat a hráči to v kabině po utkání slyšeli."

Berani Zlín – Bílí Tygři 2:7 (0:1, 1:3, 1:3)

Branky a nahrávky: 24. Kubiš (Freibergs, Fořt), 49. E. Kulda – 2. Bulíř, 22. M. Kvapil (Valský), 35. L. Hudáček (Derner), 38. Bulíř (Lakatoš, Ordoš), 48. Lenc, 52. L. Hudáček (P. Jelínek, L. Krenželok), 60. Bulíř (Kvapil, Lenc). Rozhodčí: Jeřábek, Úlehla – Bryška, Lederer. Vyloučení: 6:6, navíc Šmíd (LIB) 10 min. OT. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci:3 852. Střely na branku: 28:29.

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí Tygři, hokej, extraliga, Zlín, FC Fastav Zlín, FK Mladá Boleslav, Michal Bulíř, Bílí Tygři Liberec, FC Hradec Králové, Martin Hamrlík, Filip Pešán

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři přejeli Zlín, v neděli doma hostí v derby Mladou Boleslav  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.