Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Tygři předvedli neskutečnou podívanou! Ve druhé třetině se nedařilo, zápas ale nakonec ovládli

Zápas Bílých Tygrů Liberec proti zlínským PSG Beranům byl dnes jako na houpačce. Hvězdný start Tygrů vystřídala velmi slabá druhá třetina, kdy zatím jednogólové vedení Liberce rychle zazdily tři rány od protihráčů. Poslední třetina ale prokázala, kdo je na libereckém ledě pánem. Tygři si vzali zlínskou branku na mušku a vpálili do ní hned čtyři rány. Při skvělé hře se nejednomu divákovi doslova tajil dech. Na svůj výkon s výsledkem 5:3 mohou být Bílí Tygři náležitě pyšní.

Dnes Tygři bojovali z plných sil hned od počátku. Stačila pouhá jedna minuta a celou arénu ovládl mohutný řev. Tygři právě zasadili gól do branky Beranů. Za prvním úspěchem dnešního zápasu na domácím ledě stojí Libor Hudáček. Ani o Beranech se nedá říct, že by se nesnažili. Vyrovnat skóre se jim ale za celý zbytek třetiny nepodařilo. A to ani přes skvělé přihrávky a dočasnou přesilovku.

Do druhé třetiny nastoupili Berani s odhodláním a tvrdohlavě se pustili do dobývání liberecké branky. To se jim podařilo za necelé tři minuty. Následně se Tygři sice dostali na poměrně dlouho ke zlínské bráně, na kterou obstojně doráželi, zasadit další střelu se jim ale nepodařilo.

Karta štěstí se očividně oproti první třetině obrátila. Netrvalo to dlouho a Berani přebili dorovnávací gól další střelou. Tu zasadil Dalibor Řezníček. A o chvíli později opět Berani zabodovali, tentokrát díky Michalu Popelkovi. Úměrně s radostí hostů klesalo nadšení Bílých Tygrů. Těm se do konce druhé třetiny nepodařilo připsat žádný další povedený zásah.

Tak tenhle zápas byl opravdu skvělou podívanou od počátku až do konce. Domácí sesbírali do závěrečné třetiny poslední síly a rvali se až do konce! Díky aktivní hře zasadili během ani ne dvou minut gól. A opět byl autorem skvělé střely Libor Hudáček. Jen pár desítek sekund na to se bouřlivá radost opakovala. Tentokrát úspěšně poslal puk na bránu Martin Ševc. Zlín si ani neškrtl. Respektive k tomu nedostal žádnou příležitost. Další rána na sebe nenechala dlouho čekat a liberecké šelmy si připsaly další gól, celkem čtvrtý.

Neskutečná podívaná ovládla všechny diváky. Berani se z posledních sil snažili uhájit vítězství, které měli po druhé třetině nadosah ruky. Nezachránila je ani výměna brankáře za dalšího hráče. O jasném vítězství domácích nakonec rozhodla závěrečná pátá trefa Tylera Redenbacha!

Zápas Bílých Tygrů Liberec proti PSG Berani Zlín

Středa, 14. listopadu 2018, 20:07

Zápas Bílých Tygrů Liberec proti PSG Berani Zlín
Zápas Bílých Tygrů Liberec proti PSG Berani Zlín

Foto Lubomír Krongaiger

Štítky hokej, bílí tygři, Liberec, Berani, Zlín, sport, Bílí Tygři Liberec, Paris Saint-Germain FC, FC Slovan Liberec, Libor Hudáček, FC Fastav Zlín, Martin Ševc, Dalibor Řezníček

Tygři předvedli neskutečnou podívanou! Ve druhé třetině se nedařilo, zápas ale nakonec ovládli  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.