Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Změny v tygřím kádru. Do Liberce se vrací Filippi, Lakatoš odchází do Zlína

Tomáš Filippi se opět vrací na domácí led. V Liberci podepsal smlouvu na následující tři roky. Tygry naopak opustí místní odchovanec Dominik Lakatoš. Ten vymění dres Bílých Tygrů za trikot zlínských Beranů.

Zdá se, že u Dominika Lakatoše začíná pohasínat jiskra, která zářila poslední tři roky a vyhoupla ho do špičky libereckého týmu. Nyní tak bude hostovat za tým PSG Berani Zlín. „Letošní sezóna Dominikovi příliš nepřeje a do jisté míry ztratil svou výsostnou roli. Bohužel tak v současné době nemáme pro tohoto hráče adekvátní místo,“ sdělil trenér Tygrů Filip Pešán.

Ten zároveň doplnil, že by tým chtěl dát příležitost i mladým rodícím se hvězdám. Vedle mladíčků posílí Tygry ale i známá tvář v podobě Tomáše Filippiho, který se vrací z ruského angažmá u Amur Chabarovsk. Od jeho návratu si Tygři slibují hodně. „Příchod Tomáše pro nás bude rozhodně výrazným posílením,“ dodal Pešán.

Tomáš Filippi patří mezi ostřílené hráče, navíc měl možnost sbírat zkušenosti po celém světě. Během své kariéry nepůsobil jen v Rusku, ale také v Kanadě, kde patřil i k nejlepším hráčům v play-off.

Foto Jiří Princ

Štítky hokej, Bílí Tygři, Liberec, Filippi, Lakatoš, Bílí Tygři Liberec, Tomáš Filippi, Dominik Lakatoš, PSG Zlín, Filip Pešán, Amur Chabarovsk, Rusko, Kanada

Změny v tygřím kádru. Do Liberce se vrací Filippi, Lakatoš odchází do Zlína  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.