Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

FOTO: Tygři na domácím ledě kralují, nad karlovarskou Energií s přehledem zvítězili

Dnes si Tygři na domácí půdě připsali další vítězství, když s výsledkem 4:1 porazili Energii Karlovy Vary. Po smutné prohře v Boleslavi tak svým fanouškům opět dokázali, že na domácím ledě s přehledem vedou.

Domácí dnes nastoupili v bílé barvě. V kontrastní černé se jim postavili hosté z Energie Karlovy Vary. Těm se také jako prvním podařilo dostat puk do brány. Počáteční štěstí je ale rychle opustilo. Tygři se okamžitě pokusili střelu oplatit. Podařilo se jim to jen o pár minut později, kdy zásahem vyrovnal Lukáš Krenželok. Vyrovnáno zůstalo až do konce třetiny. A to i přesto, že Tygři pálili na karlovarskou bránu téměř neustále.

Pro Tygry byla silná druhá třetina, kdy se libereckým podařilo zasadit hned dva góly. O první se postaral Marek Zachar. Energie se pokusila o odvetu, ale marně. Druhou ránu zasadil Tyler Redenbach. I tak je nutné pochválit skvělou práci brankáře Filipa Novotného, který ubránil branku před většinou střel.

I třetí třetinu vzali Tygři již od začátku do svých spárů. Hosty si pěkně povodili po ledě a Radan Lenc po čtyřech minutách skóroval. Stav 4:1 nebyl pro karlovarské nijak příjemný. I po zásahu navíc hru ovládali stále Tygři.

Na zápas dnes zamířilo necelých šesti tisíc diváků, kteří dodali Tygrům odvahu po pátečním debaklu s Mladou Boleslaví. Liberecké šelmy i nadále dorážely na bránu. Energii Karlovy Vary jakoby docházely síly. Dostat se z těsného sevření Tygrů se jim příliš nedařilo. Nic se na tom nezměnilo ani v posledních minutách.

Foto Lubomír Krongaiger

Štítky hokej, Liberec, Bílí Tygři, Energie Karlovy Vary, zápas, energie, HC Energie Karlovy Vary, FK Mladá Boleslav, Lukáš Krenželok, Marek Zachar, Tyler Redenbach, Filip Novotný, Radan Lenc

FOTO: Tygři na domácím ledě kralují, nad karlovarskou Energií s přehledem zvítězili  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.