Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Nečekaná posila. Do Liberce se po dvou letech vrací Michal Birner

Jeden ze strůjců mistrovské tygří jízdy se po dvou letech vrací pod Ještěd. Útočník Michal Birner ukončil angažmá ve švýcarském Fribourgu a v Liberci podepsal smlouvu do konce této sezony.

Účastník olympijských her v Pchjongčchangu, dvou mistrovství světa a Světového poháru tak opět oblékne dres Bílých Tygrů. Poslední dvě sezony strávil ve švýcarském Fribourgu, začátek tohoto ročníku mu ale zkomplikovalo zranění kotníku, dosud tak odehrál jen devět utkání a připsal si tři asistence. I proto se rozhodl pro návrat do známého prostředí.

„Michalův příchod je další ze série návratů velmi kvalitních hráčů ze zahraničního angažmá, za což jsme velice rádi. S takovým hráčem získáváme další kvalitu v útočných řadách a nedocenitelné zkušenosti z mezinárodního hokeje,“ řekl trenér tygrů Filip Pešán.

Podle něj už s dalším posilováním nepočítal, za takového hráče je ale rád. „Michal má v tuto chvíli smlouvu do konce této sezóny, ale v nejbližších dnech začneme jednat o dlouhodobějším kontraktu,“ dodal.

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí Tygři, hokej, extraliga, Michal Birner, Bílí Tygři Liberec, Fribourg, Ještěd, olympijské hry, Mistrovství světa v ledním hokeji, Filip Pešán, Pchjongčchang

Nečekaná posila. Do Liberce se po dvou letech vrací Michal Birner  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.