Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Vysoká prohra v Litvínově. Tygři nestačili, inkasovali šest gólů

Severočeské derby mělo jasného vítěze. Domácí Litvínov smetl favorizovaný Liberec 6:2. Vedl už o pět branek, až pak se hosté zmátořili a dvěma brankami snížili, poslední slovo ale měli opět domácí.

Litvínov průběžně přidával jednu branku za druhou. Do vedení šel už v sedmé minutě Válkem a ještě v závěru třetiny zvýšil Lukeš. Ve druhé třetině pak zvýšil první brankou v novém dresu Kašpar, na 4:0 zvýšil Šcotka a pátý gól vstřelil Jurčík.

Až pak se ozval Liberec a v závěru třetiny snížil nejprve Kvapil a po něm ještě Birner. Kdo si ale myslel, že se hosté ve třetí třetině nadechne k obratu, mýlil se. Další gól už nepřidal, naopak poslední slovo měl Litvínov, na 6:2 zvýšil druhým gólem Jurčík.

Litvínov - Bílí Tygři Liberec 6:2 (2:0, 3:2, 1:0)

Branky a nahrávky: 7. Válek (Gerhát, Březák), 19. F. Lukeš (Válek), 31. Kašpar (J. Mikúš, J. Petružálek), 34. Ščotka (Porseland, J. Petružálek), 35. Jurčík (J. Kloz, D. Tůma), 52. Jurčík (J. Petružálek, Gerhát) - 38. Kvapil, 39. Birner (Redenbach, Šmíd). Rozhodčí: Hribik, Kika - J. Frodl, Komárek. Vyloučení: 2:6. Využití:1:1. Diváci:4645.

Litvínov: Janus - Porseland, Ščotka, L. Doudera, Baránek, Romančík, Suchánek, Březák - J. Petružálek, J. Mikúš, Kašpar - Válek, V. Hübl, F. Lukeš - Myšák, Gerhát, Jurčík - D. Tůma, J. Kloz, Matoušek. Trenéři: Razým a Skuhrovec.

Liberec:Will (35. Schwarz) - Šmíd, Doherty, Stříteský, Derner, Ševc, Hanousek - L. Hudáček, Redenbach, Birner - Lenc, Filippi, Kvapil - Valský, P. Jelínek, L. Krenželok - Ordoš, J. Vlach, Zachar. Trenéři: Pešán a Augusta.

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí Tygři, hokej, extraliga, Litvínov, HC Verva Litvínov, FC Slovan Liberec, Bílí Tygři Liberec

Vysoká prohra v Litvínově. Tygři nestačili, inkasovali šest gólů  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.