Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Poslední utkání roku Bílí Tygři zvládli. Ve Zlíně vyhráli 4:2

Pohledné utkání bylo k vidění v rámci jednatřicátého extraligového kola mezi Zlínem a Libercem. A hosté byli úspěšnější, když otočili z 1:2 na 4:2. Dvě branky si připsal Michal Birner. Liberec tak vyhrál podruhé za sebou venku.

Oba týmy měly od začátku hodně šancí a hrálo se nahoru dolů. Do vedení šli v 18. minutě hosté. Šmíd na modré našel Hanouska, který vypálil a jeho střelu ještě tečoval Ordoš.

Druhou třetinu ale skvěle začali domácí. Ještě ve 21. minutě vyrovnal Fryšara a těsně před polovinou utkání přidal druhý gól Kubiš.

Když už se zdálo, že domácí vstoupí do třetí třetiny s náskokem, odehráli hosté svělý závěr druhého dějství a z velkého tlaku osmnáct vteřin před sirénou vyrovnal Birner.

Do třetí dvacetiminutovky vstoupili skvěle Tygři, domácí do ničeho nepouštěli a vytvářeli si šance. A nakonec i dvě proměnili. Vítězný gól vstřelil Zachar, klid pak hostům dodal druhou brankou Birner.

PSG Zlín - Bílí Tygři Liberec 2:4 (0:1, 2:1, 0:2)

Branky a nahrávky: 21. Fryšara (Lakatoš, Okál), 29. Kubiš (Okál) – 18. Ordoš (T. Hanousek, Šmíd), 40. Birner (Valský), 46. M. Zachar, 47. Birner (L. Hudáček). Rozhodčí: Jeřábek, Kika – Tošenovjan, Hlavatý. Vyloučení: 1:2. Využití: 0:0. Střely na branky: 34:32. Diváci: 5427.

PSG Berani Zlín: Sedláček – Freibergs, Nosek, Žižka, Řezníček, Zbořil, Valenta, Padrnos – Kubiš, Fořt, J. Ondráček – Lakatoš, Fryšara, Okál – Herman, Popelka, E. Kulda – Goiš, P. Sedláček, Werbik. Trenéři: Svoboda a Hamrlík.
Bílí Tygři Liberec: Will – Derner, Stříteský, Šmíd, T. Hanousek, Ševc, Doherty, Havlín – Lenc, L. Hudáček, Valský – M. Kvapil, Filippi, Birner – L. Krenželok, P. Jelínek, Ordoš – J. Vlach, Redenbach, M. Zachar. Trenéři: Pešán a Augusta.

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí Tygři, Liberec, hokej, FC Fastav Zlín, Bílí Tygři Liberec, Michal Birner, FC Slovan Liberec, Paris Saint-Germain FC, PSG Zlín

Poslední utkání roku Bílí Tygři zvládli. Ve Zlíně vyhráli 4:2  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.