Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Tygři zvládli i druhý víkendový zápas. Z Karlových Varů vezou dva body

Náročné dvojutkání liberečtí hokejisté zvládli. Po sobotním domácím vítězství nad Mladou Boleslaví ani ne o 24 hodin později zvládli po nájezdech i zápas v Karlových Varech. V utkání už přitom ztráceli dvě branky.

Právě v úvodu se nejspíš projevila únava ze sobotního utkání a domácí si vypracovali dvoubrankový náskok, nejprve se ve 12. minutě trefil Sičák a ve 24. minutě Flek. Jenže pak přišel důležitý moment, když jen o pár vteřin později snížil Vlach. A ve 34. minutě bylo ještě lépe, po přečíslení se trefil kapitán Jelínek.

Další gól už v normání hrací době nepadl a zápas šel do prodloužení. V něm se nechal na 2+10 vyloučit Filippi a v závěru ještě Krenželok, domácí už ale krátkou přesilovku 5 na 3 nevyužil.

V nájezdech byli nakonec šťastnější hosté, jediným úspěšným střelcem byl Marek Kvapil.

Karlovy Vary - Bílí Tygři Liberec 2:3n (1:0, 1:2, 0:0)

Branky a nahrávky: 12. Sičák (R. Vlach, T. Mikúš), 24. Flek (Gríger, T. Rachůnek) – 25. J. Vlach (M. Zachar, Ševc), 34. P. Jelínek (L. Krenželok), rozhodující nájezd Kvapil. Rozhodčí: R. Svoboda, Hejduk – Lhotský, Malý. Vyloučení: 6:7, navíc Filippi (Liberec) 10 minut. Využití: 1:0. Střely na branky: 21:30. Diváci: 3 698.

HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný – Plutnar, Šenkeřík, Kovačevič, Kozák, Sičák, M. Rohan, Šafář – T. Rachůnek, Gríger, Flek – O. Beránek, R. Vlach, Kohout – J. Černý, Skuhravý, Gorčík – T. Mikúš, Balán, Lapšanský. Trenéři: Pešout a Mariška.
Bílí Tygři Liberec: Will – Derner, Stříteský, Šmíd, T. Hanousek, Ševc, Doherty – Birner, Redenbach, L. Hudáček – M. Kvapil, Filippi, Lenc – L. Krenželok, Jeník, Ordoš – M. Zachar, J. Vlach, Valský. Trenéři: Pešán a P. Augusta.

Autoři | Foto Lubomír Krongaiger

Štítky Bílí Tygři Liberec, hokej, extraliga, Karlovy Vary, HC Energie Karlovy Vary, BK Mladá Boleslav, Marek Kvapil

Tygři zvládli i druhý víkendový zápas. Z Karlových Varů vezou dva body  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.