Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Tygři udeřili v závěru a jsou v čele extraligy. Na Spartě rozhodl Lenc

Tři body si vezou liberečtí hokejisté z pražské O2 Areny. V souboji se Spartou to vypadalo na prodloužení, jenže necelé čtyři minuty před koncem se prosadil Lenc a přisoudil vítězství hostím.

Sparta se doma trápí, většinu bodů vozí z venku. A podobné to bylo i v nedělním utkání. Do vedení šli hosté ve třinácté minutě, po kombinaci se k odraženému puku dostal Ordoš a doklepl ho do brány.

Dlouho se pak hrálo bez gólu, až ve 37. Minutě na trestné lavici seděl Stříteský a sparťané v závěru početní převahu využili, kdy se z první pod břevno trefil Košťálek.

Zápas pak směřoval do prodloužení, jenže v čase 56:15 rohodl Lenc.

Sparta Praha - Bílí Tygři Liberec 1:2 (0:1, 1:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 37. Košťálek (Rousek, Blain) – 13. Ordoš (P. Jelínek, L. Krenželok), 57. Lenc (Hanousek). Rozhodčí: Hodek, Jeřábek – Ondráček, Špůr. Vyloučení: 4:2. Využití: 1:1. Střely na branku: 26:24. Diváci: 10.445. 

HC Sparta Praha: Machovský – Piskáček, Delisle, Kalina, Blain, Tomáš Dvořák, Košťálek, de la Rose – Forman, Pech, Roberts Bukarts – Buchtele, Klimek, Kudrna – Klíma, Smejkal, Rousek – Beran, Černoch, Kumstát. Trenéři: Krupp a J. Nedvěd.
Bílí Tygři Liberec: Will – Stříteský, Derner, Hanousek, Šmíd, Doherty, Ševc – Lenc, Hudáček, Birner – Valský, Filippi, Kvapil – Ordoš, Jelínek, L. Krenželok – Zachar, Redenbach, J. Vlach. Trenéři: Pešán a Augusta.

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí Tygři Liberec, hokej, extraliga, Sparta, HC Sparta Praha, O₂ arena, Roberts Bukarts, Tomáš Dvořák

Tygři udeřili v závěru a jsou v čele extraligy. Na Spartě rozhodl Lenc  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.