Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Konečně jsem dal pár gólů, říká po návratu ze Zlína Dominik Lakatoš

V listopadu poprvé opustil Liberec a vydal se na hostování do Zlína. V sestavě Tygrů postupně ztrácel místo, a tak přesun sám přivítal. Původně měl na Moravě dokončit ročník, Liberec si ho ale na konci přestupového termínu stáhl zpět, Dominik Lakatoš totiž přesvědčil, že bude platným členem kádru.

„Jsem rád, že o mě Zlín projevil zájem a že jsem tam mohl zamířit na hostování. Myslím, že jsem se tam vyhrál a trochu jsem se zvedl. Teď je jenom na mně, abych si to přenesl i do Liberce,” zhodnotil pro klubový web.

V úvodu sezony se v Liberci trápil a v osmnácti utkáních posbíral pouhé čtyři asistence. A tak hostování bral jako možnost se zase nakopnout. „Ve Zlíně jsem měl dost prostoru na ledě, takže jsem to musel týmu nějak splácet. Snad se mi to alespoň trochu dařilo. Nasbíral jsem nějaké body, konečně jsem dal také pár gólů,” dodal mladý útočník, který ve Zíně ve dvaadvacti zápasech posbíral 13 bodů za 4 branky a 9 asistencí.

A tak zatímco měl ve Zlíně zůstat do konce sezóny, díky dobrým výkonům si ho Liberec stáhl už nyní. „Místo v sestavě si musím sám vybojovat. Je teď jenom na mě, o kolik prostoru na ledě si svými výkony řeknu,” uzavírá skromně.

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Dominik Lakatoš, hostování, Zlín, Bílí Tygři, PSG Zlín, Bílí Tygři Liberec, Morava

Konečně jsem dal pár gólů, říká po návratu ze Zlína Dominik Lakatoš  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.