Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Bezzubí Tygři. Přes množství šancí v Olomouci neskórovali a nemají ani bod

Liberečtí hokejisté si zkomplikovali boj o Prezidentský pohár. I přes slušný výkon prohráli v Olomouci, rozhodl jediný gól. Tygři měli hodně gólovek, ztroskotali ale na domácím brankáři Lukášovi. Liberec tak má na druhou Plzeň už jen dvoubodový náskok.

Zápas začal opatrně a moc šancí úvod nepřinesl. Až na konci 13. minuty ujel domácí Irgl, Will však jeho kličku vychytal. Pak měli příležitost hosté. Birner dostal šanci jet trestné střílení, kličku ale vystihl Lukáš. Domácí pak hráli dvojnásobnou přesilovku, Liberec se ale ubránil. 

Ve druhé třetině měl více ze hry Liberec, měl několik gólových šancí, paradoxně šli ale do vedení domácí. Strapáč vystřelil mezi kruhy a střela zapadla do brány, Will nejspíš nic neviděl.

Ve třetí třetině se Liberečtí hnali za vyrovnáním a nechávali v obraně okénka. Šance se tak střídaly na obou stranách. V posledních minutách měli Tygři velký tlak, odvolali i brankáře, jejich snažení ale uťal Hanousek, který fauloval Irgla.

HC Olomouc - Bílí Tygři Liberec 1:0 (0:0, 1:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 34. Strapáč (Burian). Rozhodčí: Hejduk, Bejček – Gebauer, Lederer. Diváci: 4213.

HC Olomouc: Lukáš – Vyrůbalík, Škůrek, Švrček, Dujsík, Ondrušek, L. Rutar – Ostřížek, J. Knotek, Jergl – Burian, Strapáč, Irgl – Laš, Skladaný, Mráz – J. Káňa, Handl, V. Tomeček. Trenéři: Tomajko a Moták.
Bílí Tygři Liberec: Will – Ševc, Stříteský, Kolmann, T. Hanousek, Havlín, Doherty – Birner, L. Hudáček, Lenc – L. Krenželok, P. Jelínek, Ordoš – Valský, Filippi, M. Zachar – J. Vlach, Redenbach, Lakatoš. Trenéři: Pešán a Augusta.

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí Tygři Liberec, hokej, extraliga, Olomouc, SK Sigma Olomouc, FC Slovan Liberec, FC Viktoria Plzeň, Pohár prezidenta Českého svazu ledního hokeje, HC Olomouc

Bezzubí Tygři. Přes množství šancí v Olomouci neskórovali a nemají ani bod  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.