Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Kometa je extrémně zkušené družstvo, říká Filip Pešán před soubojem s Brnem

Tygři si brousí drápy na nadcházející semifinále s brněnskou Kometou. Trénuje se o sto šest, ladí se taktika. Brno bude silný soupeř, síly jsou ale vyrovnané. To potvrzují hráči i trenér Filip Pešán.

 Oba týmy mají mnoho zkušeností, skvělé hráče... Do boje se pustí už ve středu. „Kometa je extrémně zkušené družstvo. Samozřejmě se ji pokusíme porazit našimi zbraněmi. Doufám, že se nám podaří prorazit soupeřovu urputnou zkušenou defenzivu,“ řekl dnes novinářům trenér Filip Pešán.

Proti Kometě samozřejmě nastoupí i Tygr Marek Kvapil, který sám za Brno hrál. „Nemyslím si, že budu hrát výrazně jinak než například proti Třinci,“ uvedl Kvapil. Zároveň ale přiznal, že Kometa má velmi vyrovnaný tým a následující zápasy jistě nebudou jednoduché.

To potvrzuje i obránce Ladislav Šmíd„Máme tady skvělý tým, máme zkušenosti, výborné hráče. Myslím, že to bude velmi vyrovnaná série,“ sdělil. „Uvidíme, jak budeme disciplinovaní a jak zvládneme hrát dle systému, který jsme si nastolili,“ doplnil Šmíd.

Domácí prostředí je vítanou oporou

Tygři si svých fanoušků váží. Domácí atmosféru oceňují, mohla by pomoci i v semifinále. „Domácí prostředí jistě hraje roli. I pro naše sebevědomí je dobré začínat doma,“ dodal Pešán. To potvrdil i Šmíd, podle kterého je domácí hra velkou výhodou a doufá, že skvělou atmosféru využijí k vítězství.

Fanoušci obou týmů jsou jistě již nedočkaví. Nechybí jim ani tvořivost a po sociálních sítích kolují vtipy směřující jak na Kometu, tak i na Tygry.

Foto Denisa Albaniová, FB/Bílí Tygři Liberec

Štítky hokej, Bílí Tygři Liberec, Liberec, Filip Pešán, trenér, semifinále, play-off, HC Kometa Brno, Ladislav Šmíd, Marek Kvapil, HC Oceláři Třinec

VIDEO: Kometa je extrémně zkušené družstvo, říká Filip Pešán před soubojem s Brnem  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.