Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Kouč Tygrů Augusta je v nemocnici, tým nyní povede asistent Kudrna

Trenér hokejistů Liberce Patrik Augusta byl hospitalizován kvůli náhlé zdravotní indispozici a Bílé Tygry povede v pátek a v neděli v extralize asistent Jiří Kudrna. V duelech v Pardubicích a v Brně proti Kometě bude Kudrnovi vypomáhat hlavní kouč prvoligových Benátek nad Jizerou Valdemar Jiruš.

„Patrik Augusta byl hospitalizován v liberecké nemocnici. Podle aktuální lékařské zprávy se nejedná o nic vážného. Pokud se naplní prognózy, měl by se do role hlavního trenéra vrátit v příštím týdnu," uvedl klub na svém webu.

Devětačtyřicetiletý Augusta ještě v úterý vedl tým v duelu Ligy mistrů v Augsburgu, kde Severočeši vyhráli 3:2 po samostatných nájezdech a zachovali si před středeční odvetou naději na postup do osmifinále. V extralize Liberec vyhrál sedm z posledních osmi zápasů a vede tabulku o bod před Třincem, který už odehrál o dva zápasy více.

Třiačtyřicetiletý bývalý útočník Kudrna přišel na lavičku Liberce před touto sezonou z pozice hlavního trenéra Benátek nad Jizerou, kde spolupracoval s bývalým bekem Liberce Jirušem.

Autoři | Foto Bílí Tygři

Štítky Sport, hokej, extraliga, Liberec, trenér, Augusta, zdraví, Jiří Kafka, Patrik Augusta, Bílí Tygři Liberec, HC Kometa Brno, HC Benátky nad Jizerou, HC Dynamo Pardubice, Valdemar Jiruš, Liga mistrů UEFA, Krajská nemocnice Liberec, HC Oceláři Třinec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kouč Tygrů Augusta je v nemocnici, tým nyní povede asistent Kudrna  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.