Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Valský končí ve Slovanu Bratislava a vrací se pod Ještěd k Bílým Tygrům

Jedna z nejvýraznějších postav loňského tygřího tažení za historickým titulem se vrací zpět do Liberce. Jakub Valský se ve Slovanu Bratislava příliš neprosadil, a tak sezonu dohraje v dresu Bílých Tygrů.

"Jakub Valský nám v minulé sezóně svými výkony výrazně pomohl k zisku mistrovského titulu a i proto jeho návrat do Liberce, po ne příliš povedeném angažmá ve Slovanu Bratislava, vnímám téměř jako samozřejmost. Je to hráč, který je schopný nastřílet v jedné sezóně 20 branek a jeho příchod by tak měl přinést zvýšení dosavadní ofenzivní síly týmu,“ řekl k jeho příchodu trenér Tygrů Filip Pešán.

Valský v KHL sice odehrál 34 zápasů, připsal si ale pouze jeden gól a tři asistence, to je oproti jeho loňským 41 kanadským bodům (21 gólu a 20 asistencí) velký rozdíl. V Liberci se se svým přímočarým stylem pokusí znovu naladit na bodovou vlnu. S Bílými Tygry se domluvil na kontraktu do konce letošní sezóny s následnou dvouletou opcí. K týmu by se měl hráč připojit v nejbližších hodinách.

Autoři | Foto Jiří Princ

Štítky Bílí Tygři Liberec, ŠK Slovan Bratislava, Ještěd, Jakub Valský, Kontinentální hokejová liga, Filip Pešán

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Valský končí ve Slovanu Bratislava a vrací se pod Ještěd k Bílým Tygrům  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.