Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Křivda a vyřazení z poháru: Nakopne to Slovan do ligy?

Tohle nebyl ten Slovan, který jsme všichni viděli v sobotu proti Spartě. Nadšený výkon domácích, podivné rozhodování soudce Patáka a nic moc hra Slovanu. To bylo spojení, které do Chomutova poslalo Jablonec.

 

Pro liberecké fanoušky zápas začal už v půl čtvrté na nádraží. Konal se tradiční společný přesun vlakem. Necelé dvě stovky fanoušků byly v dobré náladě, Slovan si do Jablonce vezl jednobrankový náskok.

Dobrá nálada ale kotelníky začala rychle opouštět. Jablonec Liberecké v začátku zápasu těžce přehrával agresivitou, nadšením i pohybem. Slovan si téměř nepřihrál. Hosty probudilo až několik možností domácích.  Srovnali hru, ale do zakončení se nedostávali. V půli ale drželi výsledek na postup.

To se změnilo brzy po půli. Za chvíli to bylo 2:0 a bylo téměř po nadějích. Když už dal Slovan gól, rozhodčí ho pro údajný ofsajd neuznal. Konec, jede se domů.

Než přijede vlak, probírají se především dvě témata. Chabý výkon Slovanu, který jen pár dní před tím přejel Spartu a také výkon sudího Patáka a jeho kolegů. „Peníze, peníze!“ „Pelta ven,“ dávali najevo sůj názor fanoušci Liberce během zápasu. Po závěrečném hvizdu musí asistent Patáka rychle utíkat, za ním letí několik kelímků piva, které po něm hodili Liberečtí na tribuně.

Po zápase si na rozhodčího stěžují i někteří hráči. „Prasárna,“ ulevil si na Twiterru Jiří Štajner. „Dneska to byůa na Střelnici jedna velká komedie,“ napsal tamtéž gólman Kovář. Za své výroky přímo po zápase půjdou Štajner a Kušnír před diciplinárku.

Rychle zapomenout, soustředit se na ligu. V sobotu se jede na Slovácko.

Štítky slovan, pohár, fotbal, Jablonec, Chomutov, Jiří Štajner

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Křivda a vyřazení z poháru: Nakopne to Slovan do ligy?  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.